התאהבות הומוסקסואלית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/02/2011 | 11:29 | מאת: גיי

שאלה. היו לי התנסויות מיניות עם גברים, אבל מעולם לא הצלחתי ואני לא רואה את עצמי מצליח להתאהב בגבר. למרות שנפגשתי עם גברים שהיו לטעמי, אבל זה היה רק לסקס וזהו. ללא רגש בכלל. לעומת זאת לא הצלחתי לפתח קשר אינטימי עם אשה מסיבות חרדת ביצוע וביטחון עצמי, אבל לעומת זאת הצלחתי להתאהב באשה מסויימת, אהבה אמיתית, פרפרים בבטן, דפיקות לב שאני פוגש אותה, געגועים ועוד. וגם הצלחתי לראשונה לקיים יחסי מין מלאים איתה. איך אתה מסביר את זה? אם מלכתחילה היה לי ביטחון עצמי גבוה והייתי מתאהב בנשים, אולי לא הייתי מגיע ליחסים עם גברים? הרי לא הייתי מעולם קרוב אפילו להתאהב בגבר למרות שהייתי עם גברים לטעמי וכול המפגשים היו רק חצורך סקס והרגעת היצר המיני. מה קורה איתי?

22/02/2011 | 11:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גיי, מעניין שלמרות כל מה שאתה כותב, בחרת בכל זאת בכינוי "גיי". אני בעד הסברים שהם בבחינת "אהבת מרדכי" ולא "שנאת המן". לכן, קשה לי לקבל את ההסבר לפיו חרדת הביצוע מיחסי מין עם נשים היא זו שדחפה אותך לזרועות גברים. אני מאמין ששתי המשיכות, לגברים ולנשים, אינן תלויות זו בזו ויכולות להתקיים זו בצד זו: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 ייתכן מאוד שקושי רגשי שלך (מובן בהחלט) לקבל את משיכתך המינית לגברים מונע בעדך להתאהב בהם וייתכן שלא מצאת את הגבר המתאים לך. קיימים גם הומוסקסואלים וגם הטרוסקסואלים, גם גברים וגם נשים, שעדיין לא מצאו את בן או בת הזוג המתאימים להם ועדיין לא התנסו בהתאהבות. ברוח המאמר שקישור אליו מופיע לעיל, אני ממליץ לך בחום לראות במשיכתך לשני המינים ברכה ולא קללה, רפרטואר מיני ורגשי עשיר יותר וטווח בחירה רחב יותר. במילים אחרות, לראות את עצמך אדם עשיר יותר הן מהומוסקסואלים והן מהטרוסקסואלים, בהיותך כנראה ביסקסואל. עם זאת, בחרדת הביצוע שלך ביחסי מין עם נשים יש מקום לטפל כמו בכל חרדה אחרת ונדמה לי שאת "סוד הטיפול" גילית בעצמך בקשר עם אותה בחורה שבה התאהבת ואיתה גם קיימת יחסי מין מלאים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים