שתי שאלות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/11/2010 | 19:59 | מאת: יונית

היי, הנני בת 29 ולסבית. במסגרת עבודתי הכרתי מישהי נשואה, סטרייטית ומבוגרת ממני ב-20 שנה. התיידדנו ולאחר זמן יחסית קצר, אולי חודש מההיכרות, אמרתי לה שאני מוצאת אותה מושכת והייתי שמחה לשכב איתה. זה לא נאמר בצורה דרמטית, שכן כל הקשר הוא מאוד קליל ואנחנו באותו ראש פחות או יותר (מבחינת קלילות, לא נטיות). היא אמרה שזה מאוד מחמיא לה, ושהיא תחשוב על זה. כדי לקצר בדברים, לא ממש נינתה לי תשובה החלטית, היא כן אמרה וזה נכון, שיש לה בעיות עם בעלה, אין לה פרטיות בשיט, הוא עוקב אחרי כל צעד שלה, וגם אם תרצה, טכנית יהיה קשה לגרום לכך לקרות. הידידות בינינו נמשכה, דיברנו כמה פעמים בשבוע בטלפון וחוץ מרמיזות קלות שלי מדי פעם לזה שאני רוצה אותה כל השיחות היו על נושאים אחרים. מהצד שלה מעולם לא היו רמיזות או הערות לגבי העניין שלי בה. השיחות קלחו והיה סבבה. קבענו להיפגש אתמול ובאתי בהרגשה שלא כדאי לי לנסות משהו איתה כי זה סתם יגרום לי למפח נפש כי ידעתי שהיא לא בעניין שלי, אחרי הכל היה סטרייטית והיא לא חושבת עליי בצורה שאני רוצה שתחשוב. באיזשהו שלב בפגישה ישבנו ברכב ודיברנו, צחקנו והיה ממש נחמד. במהלך השיחה אמרתי לה במפורש מה הייתי רוצה לעשות לה.. היא חייכה במבוכה והיתה קצת שתיקה בינינו. מיד לאחר מכן שאלתי אם אני יכולה לגעת לה בחזה היא אמרה מיד שכן, זה התחיל שם ונגמר בגמירה שלה. זה היה קצר, והמגע היה רק מהצד שלי.היה נראה שהיא נהנתה. שכחתי לציין שבעברה היא שכבה עם אישה לפני כ-10 שנים.זה היה בחופשה בחו"ל והן שכבו כל יום במשך שבוע. זה היה רעיון של בעלה מן הסתם. הן שכבו והוא והבעל של האישה השניה רק צפו. לא לקחתי את העניין הזה ברצינות מבחינת הנטיות שלה, כי שמעתי על מלא נשים סטרייטיות ששכבו עם נשים אחרות בשביל הבעל. אני מניחה שהיא נהנתה מהסקס איתה, אך עדיין היא סטרייטית ועדיין זה היה רעיון של בעלה. השאלות שלי הן: האם אני משחקת באש? האם יש מצב שאוכל לגרום לה לרצות אותי הן מבחינה ריגשית ומינית? זה שהיא נהנתה מהמגע שלי אומר משהו על הנטיות שלה? על אף שנהנתה מהסקס אני עדיין לא חושבת שזה אומר שהיא נמשכת אליי, אחרי הכל הרבה אנשים יגיבו לגירוי איבר המין שלהם ע"י בני אותו המין אם הם לא אנשים סגורים ומקבועים (או לפחות כך אני חושבת). והשאלה השנייה: האם שמעת על מקרים של נשים שרוב חייהן היו סטרייטיות ופתאום מתישהו באמצע החיים שלהם מצאו את עצמן מאוהבות או נמשכות מאוד לאישה? נשים שלא חשבו בכלל בכיוון ואז זה בא להם בהפתעה? אגב, אנחנו כבר לא עובדות ביחד מסיבות שלא קשורות למקרה. אני מאוד מאוד רוצה אותה! תודה

22/11/2010 | 20:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יונית, ממש הוצאת לי את המילים מהפה כששאלת אם את משחקת באש ותשובתי היא שבהחלט כן. זהו משחק של הרס עצמי בשבילך מכמה בחינות. קודם כל, היא נשואה ובתור שכזו היא אובייקט בלתי אפשרי ובלתי מושג. אני יודע על הסבל הנוראי של בחורות סטרייטיות שמתאהבות בגבר נשוי והדבר לא מומלץ גם ולו בשל הסיבה הזו. שנית, מדובר באישה סטרייטית. לא משנה אם אנשים כן או לא משנים את נטייתם המינית באמצע החיים, אבל את לא רוצה לבדוק את זה על עצמך. מדובר באישה בגיל העמידה, שבגלל משבר בנשיות שלה החיזורים שלך מחמיאים לה מאוד והיא נענית לך באופן חלקי ובלתי מחייב. אבל, בשבילך זהו קשר חסר כל פוטנציאל להדדיות, ששם אותך מראש ולתמיד במקום יותר נחות ממנה. שלישית, למרות האפיזודה החד-פעמית מעברה, אם תיצמדי אליה עלול להגיע שלב שבו היא תיבהל ממשיכתה שלה לנשים והדבר עלול לצאת עלייך בצורה מאוד לא נעימה. למרות שאתן כבר לא באותו מקום עבודה, אינני יודע אם יש לה עוד קשר עם מקום העבודה שלך או אם היא מעורבת באיזו שהיא צורה עקיפה בעולמך, אך כשהיא תתפכח ותיבהל מעצמה, הדבר עלול לגרום לריקושטים נגדך. לסיכום, פני לאובייקטים אפשריים ומושגים ונסי ליצור קשר הדדי ושיוויוני ככל שניתן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים