ערב טוב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/11/2010 | 22:16 | מאת: עודד

אני לא יודע למה זה קורה לי אני לא מסתדר עם אנשים למרות שאני אוהב להיות עם אנשים לא הולך לי עם חברים בכלל למרות שאני נותן את הכל מהלב כולם אומרים על שאני שחצן מדברים עלי מאחורי הגב לא יודע למה זה קורה לי אני כמעט ואין לי חברים אני כבר לא יודע מה לחשוב שיש לי פשוט מישהו אמר לי שיש לי התנהגות ילדותית כאילו מרגיש שאנשים לא מאמין בי לא נותנים את האימון בי לא יודע אך למשוך חברים אלי או אנשים ליאהבו אותי אי בן 30

08/11/2010 | 03:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עודד, בפנייתך רב הנסתר על הגלוי. על פניו, הכתובת הטיפולית המתאימה לקשייך היא דינאמיקה קבוצתית, אותה ניתן למצוא במחירים שווים לכל נפש באתר www.igroups.co.il. בטיפול קבוצתי ניתן לקבל פידבק אותנטי על מה שאתה מעורר אצל אנשים וכן ללמוד להתייחס לזולת. זו המלצה כללית מאוד שאינה מתייחסת באופן ספציפי אליך משום שאינני יודע עליך מספיק. לא יזיק לך להקשיב לזולת ולקחת את הפידבק שקיבלת לתשומת לבך. אם נאמר לך שאתה שחצן, נסה לדבר פחות על עצמך ולהתעניין יותר בזולת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

08/11/2010 | 15:32 | מאת: בעילום שם

היי עודד לדעתי אתה זקוק לשנות סביבה. לסביבה בה יש לך אמון,ביטחון ואהבה לזולת שם לא צריך להיות במגננה או בהתקפה בין אם מדובר שכלית או פיזית, אפשר לדבר ולהקשיב ברוגע ובנועם. אם יש בך צורך לומר כל כך זה מעיד שיתכן שיש ושהיו לך זמנים בהם חשת באסרטיביות,מצא אותם. במיוחד הדבר חשוב ככול שהסביבה שואפת לאינטימיות בה אתה רוצה להרגיש כמו שאתה לבד עם עצמך ואלוהים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים