בן זוג ביסקסואל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/10/2010 | 03:43 | מאת: גילה

אני נמצאת בקשר עם בן זוגי כ 10 חודשים, אני בת 29 והוא 26. רק השבוע הוא פתח בפני כי הוא נמשך לאקט המיני עם גברים ואף ההתנסות המינית הראשונה שלו היתה עם גבר.היתה לו חברה כ 5 שנים, שבאופן חלקי קיבלה זאת ואף אישרה לו מדי פעם להיות עם גבר. הוא טוען שאינו נמשך לגברים אלא רק לאקט עצמו ( לקבל מין אנאלי ולתת מין אוראלי).כשהוא הידוודה בפני על נטיותיו הבטיח לי כי אינו רואה עצמו מנהל זוגיות עם גבר, חלומו הוא שאקבל אותו כפי שהוא, ואסכים שיהיה עם גבר קבוע מדי פעם. באחת מהתגובות שלך ציינת שגברים ביסקסואלים נוטים עם הגיל להימשך יותר לגברים מאשר לנשים, אנו מדברים על חתונה כבר דיי הרבה זמן, האם עליי לקחת בחשבון שבעוד כמה שנים הוא יעדיף להיות רק עם גברים, או שאפשר לקוות שנוכל לנהל זוגיות ארוכת שנים עם סקס טוב, וכמובן שמדי פעם יהנה גם עם גבר.

16/10/2010 | 09:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גילה, יש גברים ביסקסואלים רבים, שאינם מסוגלים לפתח קשר רגשי עם גברים אלא רק עם נשים, אך נהנים לקיים יחסי מין בלבד עם גברים, לרוב יחסים מזדמנים ולא עם פרטנר קבוע. אני משער שביחסים עם פרטנר קבוע בזמן הנישואין חברך מתכוון להרגיע אותך מבחינה בריאותית (העברת מחלות מין וכד'), אך כשיש מישהו קבוע הסיכוי לפתח איתו קשר רגשי גבוה יותר מאשר עם פרטנרים מזדמנים ורבים ולכן הוא עלול להוות איום על הנישואין. כמו כן, עם הזמן ייתכנו שינויים בעיקר כשמדובר בבחור כה צעיר. יחד עם זאת, אני סבור שהבחור עשה צעד אמיץ והוגן מאוד כשסיפר לך ואם הקשר ביניכם טוב, ייתכן ודווקא הוא יכול לספק לך צרכים רגשיים שגברים הטרוסקסואלים אינם יכולים לספק. לאור אחוז הגירושין הגבוה והעולה בהתמדה והעובדה שגם גברים סטרייטים מרבים לקיים יחסי מין מחוץ לנישואין עם נשים אחרות, לא הייתי אומר שזה מה שצריך למנוע את הנישואין ביניכם. נראה לי שהציפייה לנישואין "לכל החיים" קצת לא ריאלית בהתחשב בנתונים שציינתי ואם את יכולה מבחינה מנטאלית לחשוב על הנישואין כנישואין לעשר שנים, למשל, ואח"כ אם יימשך זו תהייה הפתעה נעימה, לכי על זה. אגב, הייתי ממליץ לך לעשות אותו דבר גם אם היה מדובר בגבר סטרייט לחלוטין. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים