למה אני????????????

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/10/2010 | 19:28 | מאת: t

למה אני נמשכת לראות סרטי גייז ? הכוונה ליחסי מין עם גברים.?זה אומר עלי משהו??

04/10/2010 | 23:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, קשה לי להבין את התופעה בלי לדעת עלייך יותר פרטים, כמו גיל, ניסיון בקשרים, משיכתך לגברים ו/או לנשים במציאות, יחסך לסרטי פורנו סטרייטים, ניסיונך המיני, ניסיונך בקשרים וכד'. לתופעה בודדת אחת ויחידה אין משמעות בפני עצמה בלי להבין את ההקשר הכללי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים