קושי במציאת בן זוג

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/07/2005 | 20:39 | מאת: כוכב

אני בת 50 רווקה,(נא לא לחטוף חום)..בעיני אחרים אני נחשבת לנאה עד מאוד אבל אני יודעת שזה לא הכי חשוב,בעבר הרחוק מגיל 20עד 40 הכרתי עשרות בחורים ומעולם לא החזקתי מעמד בקשר של מספר חודשים,אני עובדת 30 שנה באתו מקום ונחשבת לעובדת טובה,אנשים חדשים שפוגשים אותי ושומעים שאני רווקה כמעט מתעלפים פשוט לא מבינים,לפעמים אני מטשטשת עובדות,מה שהכי מפריע לי היום למרות שאני כמהה לקשר (כי אני לא רוצה להזדקן לבד )אני מרגישה שאני בעלת מום ,אני מרגישה שאין טעם לפגוש גברים חדשים כי בין כה וכה ברגע שידעו הם לא ירצו אותי ואני יוצאת מהנחה שגברים בגילאים שלי חוו זוגיות ויעדיפו אישה עם רקע זוגי,חשבתי להירשם באתר הכרויות אבל אני לא מסוגלת לרשום שאני רווקה בת 50,יש לציין שחיצונית אני ניראת בת 40, טוב אני יודעת שאני צריכה טיפול,אני יודעת שהזנחתי את הבעייה הזו כל חיי,ושכחתי לציין שבעבר גברים עזבו אותי למרות יופיי בגלל שאני שקטה מידיי ,מופנמת,רצינית.יש לי חברות שאוהבות אותי ואיתן נופלות החומות (לא עם כולן) ,אני מסוגלת להיות גלוייה עד מאוד,אני בעלת חוש הומור,אני ספונטנית,אני קלילה ואת כל זה גברים לא רואים בפגישות הראשונות, עכשיו תורך ד"ר :)))

24/07/2005 | 16:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום כוכב, נראה לי שטעית בפורום. אשמח להשיב לשאלתך בפורום פסיכותרפיה: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/402 בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.gidi.home-page.org

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים