שלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/09/2010 | 15:08 | מאת: לי

הי, בת 26 עם נטייה לחיות ב"אשליות" , אני מרגישה שאני אוהבת לחלום ולפנטז וזה בא לי על חשבון חיי האישיים.אסביר..אני נמשכת לגברים ולנשים ומרגישה שאני חיה במאין סרט כזה של עצמי.אוהבת לפנטז יכולה לשכב שעות ולא להירדם לפנטז על נשים. מה עושים?איך יורדים למציאות?

17/09/2010 | 08:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לי, פנטזיה היא מנגנון הגנה מצוין מפני קשיי המציאות כל עוד היא לא פוגעת בהתמודדות איתה ולא גוזלת משאבי זמן ואנרגיה. לפי תיאורייך ההשקעה בפנטזיה מוגזמת ופוגעת בתפקודך, כך שלדעתי הגיע הזמן לערער בעדינות את השימוש המופרז במנגנון זה במסגרת טיפול פסיכולוגי. אחרת, מעגל ההימנעות שלך מהחיים עלול להתרחב. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים