למה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/08/2010 | 20:25 | מאת: אסי

למה אני מקיים יחסי-מין עם גברים שאני לא נמשך אליהם? חלקם מבוגרים ממני ב20-30 שנה? (אני בן 27). ההורמונים פשוט משתלטים, ואני פועל על פי החרמנות ולא על פי השכל.

02/08/2010 | 08:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, יש הרבה בחורים שפועלים לפי החרמנות ולא לפי השכל, ובכל זאת הם בררניים במידה זו או אחרת בבחירת הפרטנרים המיניים שלהם ואינם מקיימים יחסי מין עם גברים שאינם מושכים אותם בכלל. יש אמנם בחורים, מעטים יחסית, הנמשכים לגברים מבוגרים, אך אם אינך נמשך אליהם, סיבה אפשרית אחת יכולה להיות דימוי עצמי, ובמיוחד דימוי גוף, נמוך וחשש מדחייה. במילים אחרות, אתה מנצל את יתרון הגיל שלך ומקיים יחסי מין עם גברים שיש לי כמעט ודאות שלא ידחו אותך ובכך אתה למעשה מגן על עצמך ממה שרוב האנשים נאלצים להתמודד עימו, פחד מפני דחייה. זו כמובן רק השערה אחת, שיש לבדוק אותה בטיפול מעמיק יותר פנים אל פנים.פרט לכך, גברים אלה בוודאי מתייחסים אליך מאוד יפה כמי שנפל בידיהם אוצר אמיתי, אולי גם בצורה אבהית או הורית, וגם את המשמעות של זה כדאי לברר בטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים