שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/07/2010 | 22:35 | מאת: ד

בגיל 14.7 צץ אצלי חשש שאולי אני הומו וזה קרה פתאום. לאחר זמן רב הבנתי שאני נימשך לנשים ואז הבנתי שהומו אני לא יכול להיות.שאלתי האם יכול להיות גם לסטרייט חשש כמו ה-HOCD שבעצם אני פוחד בכלל מלהיות ביסקסואל?ולא חשש מלהיות הומו

07/07/2010 | 22:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ד', Homosexual Obssessive Compulsive Disorder אינה אבחנה רישמית אלא רק מציינת שהתוכן של האובססיה ב-OCD רגיל הוא פחד להיות הומוסקסואל למרות היעדר משיכה לגברים. הפחד בהחלט יכול להתייחס למרכיב ההומוסקסואלי בביסקסואליות, כלומר, החשש מהמשיכה לגברים. הטיפול הוא כמו בכל אובססיה (ר', למשל, ספרם של עדנה פואה ורייד וילסון, "די לאובססיה" בהוצאת מודן). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

07/07/2010 | 22:52 | מאת: ד'

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים