חידה בזהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/07/2010 | 11:25 | מאת: יאנה

האם גבר אשר מקיים יחסי מין רגילים עם אישה ובאותו זמן מבקש ממנה לשים לו אצבע או ויברטור ברקטום-וקורה לזה זין שלה, נהנה מאוד מגירוי בפיטמותיו, ומבקש ממנה שתשתין עליו בסוף, יכול להיות סטרייט, או שיש לו נטיות הומוסקסואליות למרות שהוא אומר שבכלל לא נמשך לגברים?

07/07/2010 | 16:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יאנה, פי הטבעת והפטמות הם מקומות אירוגניים מאוד בעלי רמת עצבוב גבוהה וגירוי בהם גורם הנאה לגברים ונשים רבים, ללא קשר לנטייה המינית. מספר הגברים הסטרייטים המאפשרים לגעת להם בפי הטבעת נמוך יחסית בגלל עכבות בדיוק בגלל החשש שאת מציינת, דהיינו, שהם ייחשבו הומואים. העובדה שהבחור נהנה מהשתנה עליו חריגה יותר ושייכת לתחום ה-BDSM שנחשב עדיין פרברטי, אבל גם לו אין קשר להומוסקסואליות (כלומר, זו פרקטיקה מינית שקיימת הן אצל סטרייטים והן אצל גייז). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים