שאלה לד"ר גלבוע

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/07/2010 | 16:01 | מאת: sigal

ובכן אני חשבתי על זה הרבה ואני גם קבעתי תור בתל השומר לפגישה איתך, שיום אחד איחרתי אליו וחודשיים לאחר מכן לא יכולתי להגיע לתור הנוסף, אני לא הגעתי כי אני לא יודעת בכלל האם יש אפשרות שבכלל יטפלו בי שם במיוחד שאין לי איזושהי אסמכתה לכך שאני טרנסג'נדרית, זאת אומרת לא הלכתי לפסיכולוג/ית שנתן לי אישור על זה, ואני לא בטוחה בכלל שזה יהיה אפשרי, אבל אני כל כך רוצה להתחיל טיפול הורמונלי, אני יודעת שאולי הגיל שלי (19) צעיר מדיי ושאני לא סיפרתי להורים שלי עדיין ושאני אצטרך לספר להם במוקדם או במאוחר, אבל אני כל כך רוצה להיות מה שאני מרגישה, אני כבר נחנקת מבפנים בגוף הזה. אני אפילו לא מדברת על הניתוח המדובר שגם אותו הייתי מעוניינת לעבור, אלא על התחלה כלשהי לא לפחד להתלבש בצורה מסוימת כי אני זכר (הלוואי והייתי נולדת נקבה וזהו :() ואנשים לא יקבלו את זה ולהיות אני עד כמה שזה נשמע אגואיסטי :( אני מקווה שאני לא מציקה בשאלותיי... אני מקווה שלא

07/07/2010 | 09:45 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום סיגל, מאד מובן לי על מה את מדברת. את נמצאת, כפי המשתמע מדבריך, בשלב ההתחלה של התהליך וכידוע, כל ההתחלות קשות. ואולם, זכרי, כל מסע מתחיל מן הצעד הראשון. לעיתים לצעד זה נדרש הרבה אומץ ובעיקר נחישות והחלטיות. אולי לא במקרה "התפספסו" לך שתי הפגישות הראשונות. יתכן, שהיה קשה לך לעשות את הצעד הראשון. אך אם את שלמה עם ההחלטה ורצונך קבוע ואמיתי, תגיעי לתהליך המתאים לקראת מימוש מטרתך. מכל מקום, אם תחליטי לפנות אלינו, תתקבלי בברכה. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים