טרנסג'נדרים ואמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/07/2010 | 19:28 | מאת: אורית

התחלתי לצאת עם גבר טרנסג'נדר (מאישה לגבר) והיחסים שלנו עולים הילוך.. שאלתי היא האם יש סיבה להשתמש באמצעי מניעה? (הוא מנותח ובעל איבר גברי) כמובן שהשאלה לא נוגעת לאפשרות של הריון אלא של מחלות מין היכולות להיות אצל כל אדם באשר הוא. יש לציין שחברי פעיל מאוד מינית, עם שני המינים.

01/07/2010 | 19:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

07/07/2010 | 13:46 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום אורית, כיום ההמלצה היא להשתמש באמצעי מניעה ליתר ביטחון. חבל להתלבט בדבר שיכול להשפיע על הבריאות. זה נכון לגבי כל מקרה של יחסי מין כאשר הקשר טרם מבוסס ותתכננה הפתעות, ולאו דווקא לגבי יחסים עם אנשים ששינו את מינם. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים