שאלה מעניינת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/06/2010 | 13:52 | מאת: ניב

האם בנאדם יכול להימשך ל5 סוגים שונים אני יסביר : לדוגמא להימשך לבנים בנות חיות גופות וטראנסגנדרים זה פשוט סתם מעניין ליראות כמה הנפש יכולה להיות מפותחת. אני יודע שזה לא הכי קשור אבל אשמח שתענה כי זה מעניין מאוד.

22/06/2010 | 17:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ניב, לא נתקלתי לא במציאות ולא בספרות המקצועית במגוון כה רחב של אובייקטים למשיכה מינית ולא הייתי אומר בהכרח שמגוון רחב כזה מעיד על התפתחות האישיות. התפיסה הפסיכואנאליטית האורתודוכסית רואה במשיכה שלכל מי שאינו בן המין השני בצורה ברורה דווקא קיבעון בשלב מוקדם בהתפתחות האישיות. הדחף המיני הוא חסר כיוון וכנראה שילוב של גורמים מולדים וסביבתיים יוצרים באופן שאינו ברור בצורה חד-משמעית גם לחוקרים הוא זה שקובע את אובייקט המשיכה. עד כה נתקלתי לכל היותר במשיכה לגברים ולנשים ובמשיכה לנשים ולטראנסג'נדרים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

22/06/2010 | 22:01 | מאת: חסוי כמובן

-1)אם כבר נשאלה שאלה בסגנון הזה, אז בעצם להיות הומוסקסואל זה אומר להיות לא מפותח מבחינה מסוימת? אני שואל כי בתור ילד ששיחקנו בארגז החול "רופא וחולה", שראיתי פין ושראיתי פות, עבורי פות היה נראה דבר מקולקל/בקע. מסתבר שזה לא הכי רחוק הרי עד גיל 3 חודשים כל העוברים נקבות, אח"כ 50% מתפתחים לפין ולשאר הדברים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים