רציתי לשאול משהו חשוב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/06/2010 | 15:45 | מאת: מוסטפא

אם למשל אני לא רוצה לעבור ניתוח לשינוי מין אבל מה שכן אני רוצה לעשות ניתוח בשביל הרגליים.. אני גבר ואני רוצה רגליים נשיים.. האם זה אפשרי...?

14/06/2010 | 17:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

14/06/2010 | 20:00 | מאת: מוסטפא

תוכל לענות לי על התשובה?

16/06/2010 | 18:21 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום מוסטפא, לא ידוע לי על אפשרות של ניתוח, ההופך את מראה הרגליים לנשי יותר. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

20/06/2010 | 01:26 | מאת: מייקל

לדוגמא,בפורום לכירורגיה,תסכים איתי שזה נשמע יותר הגיוני... ,אני בטוח שהמומחים בתחום זה יתנו לך תשובה יותר מדוייקת.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים