מתאהב רגשית בנשים נמשך מינית לגברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/06/2010 | 05:27 | מאת: גיל

אני בעיקר מתאהב בנשים - כלומר רוצה קשר רומנטי+נשיקות איתן. (אני יכול להתאהב בגברים אבל זה קורה לעיתים רחוקות). אני נמשך מינית 99% לגברים בלבד. אני בן 33 ודבר זה לא השתנה במהלך השנים. תמיד הייתי עם הקונפליקט הזה. מעולם לא היה לי בן/בת זוג. אני מרגיש שאני רוצה זוגיות עם אישה - אבל להמשיך בסקס עם גבר. אני יודע שזה בעיה ואני מרגיש שאין פתרון לבעיה זו... הרבה הומואים טענו כלפי - אתה עוד תתאהב בגברים. וזה קורה אחת ל.... מלא מלא זמן. וגם אז אני לא מרגיש שלם עם זה. לעומת זאת הרבה יותר קל לי ונעים לי להתאהב באישה. הרבה סטרייטים טענו כלפי- אתה עוד תימשך לנשים... וזה קורה אחת ל..... מלא מלא זמן. וגם אז אני לא מרגיש משיכה מינית עזה ביותר. לעומת זאת אני הרבה יותר מרגיש מסופק מינית בסקס עם גבר. האם יש פתרון לבעיה זו? דבר נוסף, אחרי 4-5 פעמים של סקס עם אותו הבחור אני מרגיש שמציתי את העיניין ואני לא מרגיש יותר משיכה לבחור. כלומר: גם לו הייתי בזוגיות שמקורה מתשוקה מינית, הייתי מאבד את התשוקה לאחר גג 10 פעמים של סקס. ולכן אני מעדיף יותר למצוא זוגיות שבאה מתוך רומנטיקה , כימיה בינאישית וכו' (וזה כאמור קורה לי עם נשים). אשמח מאוד לתגובתך , תגובתך מאוד חשובה לי ואני לוקח אותך בשיקול דעת חזק. אני מאוד מאוד מעריך את פועלך בפורום זה במהלך השנים האחרונות . (הרבה שנים) תודה רבה

11/06/2010 | 08:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גיל, המצב שאתה מתאר הוא מאוד שכיח, אלא שהמסקנות שהסקנת מהנתונים הן מוטעות ומציבות אותך בפני מצב שבו עליך לפצל בין מין ורגש, דבר שלא הייתי ממליץ עליו. קשרים רגשיים א-מיניים קרובים בין גברים הומוסקסואלים ונשים סטרייטיות (ולפעמים גם לסביות) מהווים תופעה נפוצה מאוד. לחלק גדול מהגברים ההומוסקסואלים יש לפחות ידידה אפלטונית אחת או יותר: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=175 . הסטרייטים שדיברת איתם אינם מכירים כל כך את התופעה הזו ולכן הם מצפים בשבילך שהמיזוג בין מין ורגש יבוא מקשר עם "האישה הנכונה". להערכתי, ההומוסקסואלים שדיברת איתם משליכים קצת את קשייהם האישיים עליך. גברים הומוסקסואלים בהחלט יוצרים זוגיות. משיכה מינית ראשונית היא, כמובן, תנאי הכרחי ליצירת זוגיות כזו, אך היא נשחקת במשך הזמן (לא כעבור 5 מפגשים) ודברים אחרים מחזיקים את הקשר. ייתכן, שחלק מהציפייה שלך למיזוג המין והרגש בקשר עם אישה מונע ממך פיתוח קשר רגשי לגברים. הואיל ואתה נמשך 99% לגברים בלבד, לדעתי עליך לקבל את העובדה שקשריך הטובים והיפים עם נשים לא יתפתחו לקשר רומנטי הממזג בתוכו מין ורגש אלא אלה יהיו קשרים א-מיניים. עצם ההכרה בכך תשנה את עמדתך כלפי פיתוח קשר רגשי עם גברים. ואולם, לא די בכך. בין השורות צצים ביטויי הומופוביה קלים (למשל, הסקפטיות העצומה לגבי קשרים זוגיים בין גברים) שלהערכתי מקשים עליך להתאהב בגבר. אני הייתי ממליץ לך מאוד לפנות לטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים אצל מטפל גיי-פרנדלי, בעל ניסיון בטיפול בהומוסקסואלים, שיעזור לך לגשר על הפערים שתיארת בהודעה זו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים