שלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/06/2010 | 16:55 | מאת: א

כתבת באחד התגובות שלך בדף מס 17 ש:"כולנו דו-מיניים בפוטנציה ומה שקובע את הנטייה המינית הוא איזה חומר עולה למודעות- אצל רוב האנשים המשיכה לבני אותו מין נשארת בתת-מודע"! 1.תוכל להסביר את זה?אתה אומר שלכל אישה גם סטרייטת תהיה או עלולה לעלות משיכה(לא משנה איזה)לאישה אחרת?מה ז"א בתת מודע? למה לאחרים זה עולה ואחרים לא? .ואם אישה תלטף או תקיים מגע (לא מיני) זה אמור לרגש או לעשות נעים לאישה השנייה אפילו שהיא סטרייטת? למשל אם מישהי מלטפת אותי וזה נעים לי או כל תחושה אחרת זה מעיד על נטיות כלשהם?או שכולנו ככה?ועוד אחת:אם פתאום אחרי 17 שנה אני פתאום מרגישה משיכה מסוימת לבחורות(בצורה חלשה מאוד-ד"א זה קיים כזה דבר:משיכה חלשה?כאילו בקטנה?)למה אחרי 17 שנה או יותר למה רק עכשו מה פתאום אחרי כ"כ הרבה זמן?ובנוסף לכך אני נמשכת לגברים.אבל אין לי מושג אם אני אפילו דו מינית.מקווה שלא בילבלתי אותך.ואם תוכל לענות ממש ברור וגם להקפיד על תשובה לכל השאלות כי זה חשוב לי.המוני תודות

09/06/2010 | 08:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', כפי שכבר עניתי לך כאן, הדינקמיקה של משיכה בין נשים שונה מאוד מהדינאמיקה של משיכה בין גברים. אצל נשים קורה לעיתים קרובות שהמשיכה מתחילה מרגש, במיוחד אצל נשים דו-מיניות שנמשכות גם לגברים והן מוצאות זיקה רגשית או מענה לצרכיהן הרגשיים אצל אישה אחרת, מענה שלא קיבלו מהגבר, והמרכיב המיני או הגופני הוא תוספת שנועדה להשלים את הקשר הרגשי. היכולת לשלב בין מין ורגש מבטאת שלב גבוה יותר בהתפתחות האישיות. לכולנו אכן פוטנציאל להימשך לשני המינים וכנראה שעד שלב מסוים הצלחת להדחיק את משיכתך לנשים. ייתכן שמשהו קרה ובעקבות תסכול רגשי מגבר יחד עם חוויה טובה עם אישה, אותה משיכה פרצה למודעות. על כל פנים, כפי שכתבתי מספר פעמים היכולת להימשך לבני שני המינים רק מרחיבה את הרפרטואר המיני והרגשי ואת טווח הבחירה שלך והבחירה בידייך. בשום אופן אינך צריכה להרגיש שנפלה עלייך צרה ועכשיו את צריכה לבחור או להיות לסבית או להיות סטרייטית. להפך, קיבלת מתנה שרוב בני האדם לא מקבלים ואת תחליטי מה לעשות בה: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

09/06/2010 | 15:59 | מאת: א

אתה באמת צודק אני מאוד פגועה וחסרת ביטחון למול הגברים לא שמישהו פגע בי באופן אישי אלא זה כללי איך שגברים מתייחסים ועוד כמה דברים.כי באמת יש לי רצון ענקי להיות עם גבר ולצאת איתו ולחיות איתו.ומצד שני פתאום אני יכולה לרצות להיות עם בחורות בקטע הרגשי שהם ינחמו איתי ולבלות איתם אני בבילבול ענק ואני לא סובלת את זה.אני בחורה דתייה מה אני אמורה להפגש עם בחורות?זה מצחיק אותי להיות בקשר רומנטי עם בחורה אני לא זקוקה לזה.. אני צריכה גבר אבל לפעמיים אני צריכה את התיכה הנשית אז אין לי מושג מה אני ומה אני רוצה.לפעמיים אני חושבת שאולי טוב שאני אחייה בלי אהבה בלי גבר ובלי אשה.ושאלה:האם יחסים גרועים עם האב או האם יכולים להביא למצב כזה?אני מאוד מרוחקת מההורים שלי פיזית אני כמעט ולא מסוגלת לגוע בהם להתחבק סתם ככה אולי לפעמיים...בקיצור יש לי משהו מרוחק איתם בייחוד עם האמא.תודה מראש ומקווה שלא שיגעתי אותך.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים