..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/06/2010 | 22:57 | מאת: רעות

היי, מגיל מאוד צעיר (5-6) "התעיינתי" בבנות, בנים כבר אז לא עניינו אותי.. כמובן שלא היתה משיכה מינית בגיל הזה אבל ללא ספק רציתי להיות בחברתן ורציתי שאותן נשים יאהבו אותי וכו'. בגיל 14 כבר הבנתי שאני לסבית, נמשכתי לנשים פיזית וריגשית,בעצם מעולם לא נמשכתי לגבר, עד גיל 14 חשבתי שאני מחבבת 2-3 בנים אבל בדיעבד אני מבינה שלא היתה שם משיכה ובטח לא התאהבות אלא מקסימום בנים שחשבתי שנראים טוב עם אופי חמוד וזהו אך כילדה בת 13 חשבתי שזה נקרא שאני מחבבת מישהו. העניין הוא כזה... אף פעם לא הצלחתי לגמור עם בנות, ואף לא קרוב לזה, אני יודעת שזה נובע מהפחד הענק שלי מדחייה על ידן, מהרצון להיות מושלמת וללא פגמים, וקשה לי להיות משוחררת לחלוטין איתן ואני זאת שתמיד בשליטה במיטה, כמובן שבנסיבות כאלה אי אפשר להנות עד הסוף... אני בהחלט מגורה ונהנית כל כך מלגעת בהן וכל מה שקשור בסקס איתן אני אוהבת אבל זה לא יגיע למצב שאני אגיע לאורגזמה. הדרך היחידה שאני מצליחה לגמור היא בפנטזיות מיניות על גברים שבהן אני בדיוק ההיפך ממה שאני במציאות - אני הנשלטת, הפסיבית, הכנועה, הפנטזיות הללו מאוד מגרות אותי וזאת הדרך היחידה שאני יכולה לגמור. יש לציין שכשאני גומרת אין לי ולו קמצוץ של משיכה לגברים,(אגב גם בפנטזיות זאת ממש לא הרגשה של משיכה אלא של עוררות מינית, אתה אולי תגיד שמשיכה מובילה לעוררות מינית, אבל זה ממש לא כמו שאני נמשכת לבנות, העוררת המינית שם אחרת לגמרי) לא רק זה, לאחר מכןזה מגעיל אותי, שכן גם בפנטזיות הגברים לא אטרקטיביים, ובחיים האמיתיים לא הייתי רואה אותם כאנשים יפים או מעט מושכים, שכןגם כלסבית אני יכולה כמובן לומר שיש גברים שהם יפים מבלי להרגיש שום רגש ומשיכה אליהם, אך בפנטזיות אני בוחרת בכוונה שיהיו לא יפים, כך קל לי יותר ומגרה אותי יותר. אני יודעת שהסיבה שאני יכולה להגיע לפורקן רק עם פנטזיות כאלה היא בגלל ששם אני נותת דרור לשליטה שיש בחיי, מתמקדת בהנאה שלי ולא באיך הגוף שלי נראה, ומה חושבים עליי וכו'. והדרך להגיע לשם היא לדמיין דווקא את אלה שדעתם פחות חשובה לי - גברים, ולא סתם גברים, גברים לא נאים, ז"א אין במחשבות שלי אף פעם גבר מסוקס ושרמנטי, זה תמיד מישהו שולט שלא נחשב לאידיאל הגברי. הסיבה שאני בכל זאת פונה אלייך היא כי אני רואה שיש פה הרבה גברים שכותבים שהם מתגרים מגברים אך נמשכים ומתגרים גם מנשים, ואתה אומר להם שהם דו מיניים, חשוב לי לדעת מי אני ומאז גיל ההתבגרות ידעתי ללא כל עוררין שאני לסבית גמורה, שכן גברים מעולם לא משכו אותי ויזואלית וריגשית. האם לאור מה שכתבתי, הפנטזיות שלי מעידות על ביסקסואליות שאני מדחיקה? כי לא נראה לי ולא מרגיש לי נכון, אני באמת מרגישה שאני נמשכת ואוהבת נשים ובגלל אותה אהבה ומשיכה עזים אני שומרת על שליטה כי אני כל כך רוצה למצוא חן בעיניהן ולא רוצה לאכזב שפיזית אני לא יכולה להנות עד הסוף, גם אם הן יעשו את העבודה מצוין זה פשוט לא יקרה. סליחה על האורך ועל הפיזור במילים, מקווה שהייתי ברורה.

09/06/2010 | 09:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רעות, אני לא בטוח שהקושי להגיע לאורגזמה עם נשים קשור לנטייה המינית שלך. היכולת להגיע לאורגזמה תלויה ביכולת להרפות ולוותר על שליטה, דבר שכנראה מאוד קשה לך. זה לדעתי צריך להיות מוקד הטיפול בך והכוונה לטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים ולא לשאלות באינטרנט. יש להבין את אישיותך בכללותה וכיצד מוטיב השליטה מופיע אצלך בתחומי חיים אחרים. ממה את פוחדת? מה יקרה אם תהייה לך פחות שליטה? מה המשמעות של הצורך שגבר ישלוט בך וישפיל אותך? ואגב, יש נשים רבות, סטרייטיות ולסביות כאחד, שאינן מסוגלות להגיע לאורגזמה ביחסי מין ונהנות מהיחסים בצורות אחרות ומגיעות לארוגזמה בינן לבין עצמן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים