למה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/06/2010 | 14:02 | מאת: t

למה ששולחים הודעה היא לא נשלחת מהר?

04/06/2010 | 14:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, כפי שכתוב בהודעה החשובה המופיעה בראש הפורום, "השאלות בפורום זה מתפרסמות רק לאחר אישורו של מנהל הפורום". בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

04/06/2010 | 15:05 | מאת: T

אז אני שלחתי מקודם הודעה והיא לא בסדר?מה רע בה.שלחתי אותה לפני כמה ימים והיא לא מופיעה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים