מחשבות חד מיניות אחרי פרידה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/05/2010 | 13:46 | מאת: דרור

שלום ד''ר גידי שמי דרור,למדתי על עצמי שאני ככל הנראה דו מיני אני חווה אהבה ומשיכה לנשים ומאידך משיכה מינית לאיבר מין זכרי. במשך שנים לא ידעתי מה "לעשות עם זה"והאם אצליח לחיות חיי זוגיות מלאים ושלמים ,אבל דברים קרו ... הכרתי אישה מדהימה והיתה לנו זוגיות מדהימה במשך שנתיים. בתחילת הזוגיות סיפרתי לה שאני דו מיני,דבר שהיה לה קשה לקבל(אני לא מאשים אותה). הסברתי לה שמכיוון שהמשיכה שלי לגברים היא פיזית נטו ושכל חיי אני נמשך ומתאהב בנשים...אין לה ממה לחשוש ואף אחד לא מאיים על מקומה. עדיין היה לה קשה לעכל את זה,אבל ככל שהתקדמנו והסקס היה מעולה וגם הזוגיות,המשיכה שלי כלפי מיניות גברית נעלמה! אם הרגשתי שבמיטה אני רוצה להיות נשלט,התנוחות הספציפיות והסקס עשו את העבודה והיתה לי זוגיות מושלמת הרגשתי כל כך טוב בשלמות שלי ובזוגיות,התחלתי להתאמן,פיתחתי פאסון גברי מוצלח ואני באמת לא מרגיש שזייפתי,למען האמת אני יודע שלא זייפתי,הרגשתי שלם ומאושר ומאוד אני לאחר תקופה מסוימת הגענו ל"מסקנה" שאני נמשך למיניות גברית,אם למשל אראה שני גברים שוכבים,זה יעורר אותי מינית וזה היה בסדר,למען האמת,זה שכנע גם אותי כל כך לא חשבתי על זה ,זה כלל לא היה לי בתודעה,מעבר לזה האוננות שלי בפנטזיה התמקדה רק בנשים לפני חודש אני וחברתי נפרדנו מסיבה שכלל לא קשורה לעניין,אנחנו שוקלים חזרה ומאוד אוהבים אבל מספר דברים צריכים לקרות לפני. עזבתי את הבית,כבר דמיינתי סקס עם נשים אחרות,סטוצים פוטנציאלים... ואז זה קרה שצף של פנטזיות חד מיניות שהעוצמה שלהן פשוט גמרה אותי! בהתחלה החלטתי לתת לזה מקום כי אני הוא מי שאני וקיוויתי שזה יעלם לכשבא,הרי במשך שנתיים של זוגיות מדהימה,זה לא הטריד אותי כלל! ואני יודע מתי אני משקר לעצמי,אני טיפוס שמאוד כנה עם תחושותיו עוצמת הרעב המיני לאיבר מין זכרי,פתאום פרצה ולא נותנת לי מנוח. אמרתי לעצמי שאם אנחנו בהפסקה אולי אני אתנסה כי יש לי הזדמנות לבדוק מה זה סוף סוף...התחלתי לחפש,עדיין לא מצאתי מה שאני כן יודע זה שאני כרגע לא אוהב את עצמי,אני לא מתאמן,אני בדכאון חלקי,אני לא אוהב את כמות הזמן שהמחשבה על כך גוזלת ממני,אני לא אוהב את הגבר שהפכתי להיות,ההשראה שלי להיות מי שאני נובעת מההערצה של נשים אותי והמקום הזה של משיכה לאיברי מין זכריים והצורך להיות כנוע ונשלט על ידם מחלישה אותי,אני נגעל מעצמי והכי נורא...אני רוצה לחזור לחברה,אני יודע שהיא רוצה,אבל מה זו ההתפרצות הזו? מה עבר עלי בשנתיים האחרונות? האם דיכאתי משהו שחיכה להתפרץ? האם אוכל לחזור לזוגיות מלאה בלי פחד? אין לי בעיה לפנטז מדי פעם,אבל העוצמה של זה!!! זה משהו חזק כמו שאף פעם לא חוויתי וכל ההתעסקות בזה פרצה לחיי במפתיע! אפילו לא חשבתי שזה יקרה! והכי חשוב האם אני מספר לה את זה? אני יודע שאם אספר לה על זה ,זה יגמור אותה,אבל איך אני משכנע אותה שבשנתיים המדהימות שהיינו יחד זה לא הפריע? ואיך אני משכנע את עצמי שזה באמת מה שהיה? מי אני לעזאזל? למה זה כל כך מפריע לי בחיים והאם זה יפריע לי לנצח מה לעזאזל קרה לי ואיך אני מתמודד,בבקשה תעזור לי.

31/05/2010 | 20:28 | מאת: יורי

אהלן דרור אני נער מבולבל ומפחד בן 16 וחצי שאלתי היא האם אתה נימשך לגברים ללא חולצה?ומתי ידעתה על הנטייה? בתודה יורי

01/06/2010 | 09:02 | מאת: דרור

היי יורי,בעקרון לא,אם אני רואה גוף שרירי אני מתפעל ממנו יותר אבל לא בקטע שאני מרגיש שאני רוצה לגעת בו,אבל כל אחד נמשך לדברים אחרים אני מניח. לגבי הנטייה שלי,אני חושב שזה התחיל בגיל ההתבגרות,כל חיי אהבתי נשים אבל הופתעתי לגלות שכשאני מפנטז על דומיננטיות גברית אני נדלק גם כן ומאז זה מלווה אותי

31/05/2010 | 20:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דרור, במהלך חייהם של ביסקסואלים יש תקופות שבהן המשיכה לנשים גדולה יותר ותקופות בהן המשיכה לגברים גדולה יותר, מה שמוכר כתופעת ה"סדרתיות": http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187. אין מקום להתייסר על מה שהיה במשך התקופה שהיית עם חברתך והיו לכם יחסי מין טובים, במיוחד לאור העובדה שכבר בהתחלה היית כן איתה ושיתפת אותה במשיכתך לגברים. עם זאת, נשמע שאתה לא חי בשלום עם משיכתך לגברים ואף מרמה קצת את עצמך. למשל, אתה כותב שפיתחת "פאסון גברי" ובאותו משפט שלא הרגשת שאתה מזייף. והרי "פאסון" הוא סוג של מסיכה, של מראית עין, תדמית חיצונית שמסתירה מהות פנימית ששונה מהדימוי החיצוני. נשמע שקשה לך מאוד לאחד את הצדדים ה"גבריים" וה"כוחניים" עם הצדדים ה"נשיים" וה"רכים" יותר שבך. למעשה, פיצלת את שני החלקים והחלטת שעם נשים אתה צריך להיות "גברי" ו"חזק" ועם גברים "נשלט" וסוגד לאיבר המין שלהם. ואולם אלה שני צדדים שלך, שרק מעידים על כך שאינך אדם מודחק ולכן המלצתי לך היא לשים כרגע את יחסיך עם חברתך בצד ולפנות לטיפול פסיכולוגי כדי לעבוד על אינטגרציה טובה יותר בין החלקים השונים באישיותך, שכרגע אתה מפצל ביניהם והפיצול הזה מעורר בך חרדה רבה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

01/06/2010 | 09:12 | מאת: דרור

איישם את המלצותיך. אני רוצה לחזור לחברתי,אני אוהב אותה ויודע שהיא מוכנה לחזור אלי. אני יודע גם שאם אבוא ואגיד לה שמעבר ללהתגרות מצפייה בקיום יחסי מין חד מיניים,(התירוץ שהמצאנו שהאמנתי בנכונותו עד לפרידה)המחשבות שהציפו אותי כמעט ודחפו אותי להתנסות, היא לא תצליח להתמודד עם זה...אני לא רוצה לחיות בהסתרה ובפחד שמא זה יתפרץ לחיי שוב,מאידך,איך אוכל להסביר לה שאין בנמצא לאיים על הזוגיות שלנו כמו שהיה בשנתיים שהיינו יחד-מה תמליץ לאדם במצבי?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים