אני עם בן זוגי כבר 3 שנים ובקרוב מתחתנים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/04/2010 | 09:17 | מאת: אבי

לאחר 3 מערכות יחסים שכל אחת הייתה למשך 5 חוד' או חצי שנה , מערכת היחסים שלי עם בן זוגי כבר 3 שנים . הכל יציב לחלוטין , אנו אוהבים אהבה תמימה ומונוגמית . אני כן יכול להעיד על כך שלהיות הומוסקסואל זה כמו להיות סטרייט ,רק שמי שאתה יכול להתאהב בו , זה אותו אחד מבני המין שלך. - לא חסרים הגברים שבוגדים בנשותיהן וגם לא חסרות הנשים שבוגדות בבני זוגן , כי יש את אותו הדבר גם לזכר וגם לנקבה. -כמובן שאותו אפקט לא חל עלי , אבל זוהי עובדה גמורה , כי לכל אחד מהמינים יש טסטסטורון , ההורמון המגביר את יצר המיניות , כך שאין כל הבדל בין הומוסקסואלים ,ללסביות או לסטרייטים - מאחר ולכולם יש את אותם היצרים . כמו שיש מערכת יחסים יציבה אצל סטרייטים , ישנה גם האפשרות למערכת יחסים יציבה אצל ההומוסקסואלים ואצל הלסביות . וכשם שסטרייטים נישאים אחד לשניה , כך גם הומוסקסואלים ולסביות יכולים לעשות באותה מידה .

10/04/2010 | 12:00 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אבי, מזל טוב לקראת הנישואין. אני מאוד מודה לך על ההודעה ומקווה שהיא תעזור בהפרכת דעות קדומות על אורח חייהם של הומוסקסואלים ותיתן תקווה למשתתפי הפורום הזה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים