שאלה מורכבת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/04/2010 | 16:10 | מאת: אורן

שלום אדם דתי שהיע זמן שיתחתן ויקים בית וגם בשנת ה30 אבל הוא אינו בטוח במחשבות של נטיה הפוכה שבאה לו כלומר יש לו מחשבות על נטיה הפוכה אבל הוא בכלל לא בטוח שהוא אדם כזה, והוא לא רוצה שיהיו לו מחשבות של נטיה הפוכה וגם אינו רוצה להיות כזה בכלל אלא רוצה להתחתן עם אישה להקים משפחה ילדים בכל מאודו אבל המחשבות האלו כאילו מכשילות אותו לקראת שידוך ולקראת חתונה שמה יהיה בליל הכלולות איך זה יסתדר המשיכה בינו לאשתו בערב ההוא ? יש לו הרגשה של משיכה גם לנשים הוא לא שולל זאת לחלוטין אך לא יודע אם בתאוריה זה יהיה מעשי במציאות עצמה? מקווה שהסברתי את עצמי נכון לכן אומרים שפסיכולוג דתי יכול לעזור בזה אך האם האדם אינו יכול לעזור לעצמו בזה לבד? כי הוא רוצה כבר לצאת לשידוך לקבל בטחון שהוא מוכן לקראת חתונה עם בת זוג ולקראת ליל כלולות מבלי שמחבות אלו יטרידו ואולי זה רק מחשבות הרי אין לו ניסיון בזה בכלל ואינו רוצה בזה גם אין לו ניסיון עם נשים איזו עצה טובה יקבל? תודה

08/04/2010 | 19:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אורן, משיכה לגברים אינה חייבת בהכרח לשלול נישואין לאישה, אך לא ניתן ליצור יש מאין וללא משיכה מינית מסוימת לנשים, המאפשרת תפקוד מיני תקין, הדבר אינו רצוי ואינו הוגן כלפי שני הצדדים. אתה מתאר את ליל הכלולות כאירוע מלחיץ מאוד מבחינה ביצועית-מינית (גם ללא קשר למשיכתך המינית לגברים). אינני יודע עד כמה אורח החיים הדתי מאפשר זאת, אך מבחינה פסיכולוגית טהורה, הייתי מציע לך להתנסות במגע מיני עם נשים (אולי נערות ליווי?) כדי לראות איך זה מרגיש לך והאם יש לך עוררות מינית וזקפה המאפשרת חדירה. לא הייתי ממליץ לך לחכות ל"מבחן הגדול" של ליל הכלולות מעורר החרדה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-frineldy.co.il

13/04/2010 | 13:38 | מאת: אורן

שלום אבל באמת במגזר הדתי לא נהוג לפני החתונה מה גם שאני מאוד בייישן ללכת למכון כזה? מה אוכל לעשות באמת כדי להמשיך עם הרצון האמיתי שלי לצאת לשידוך לצעוד לקראת חתונה כמו שאני רוצה ולא כמו שמחשבות מעכבות אתזה? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים