OCD

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/04/2010 | 00:01 | מאת: אלירן

שלום, רצית לדעת מה OCD גורם להרגיש למשל שעומד מולי גבר ללא חולצה ? ובנוסף האם הפרעה זו נותנת לי להרגיש כאילו אני נימשך אך בעצם אין דברים בגו?

07/04/2010 | 05:14 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלירן, יש OCD אצל הומוסקסואלים כמו אצל הטרוסקסואלים. כלומר, שתי התופעות קיימות במקביל ואינן חייבות להיות קשורות זו בזו. עם זאת, קיים סוג מסוים של OCD הנקרא HOCD (Homosexual OCD) המציין נטייה אובססיבית של גברים סטרייטים לכל דבר, שאינם מרגישים כל משיכה מינית כלפי גברים אחרים, אך סובלים מאובססיה מטרידה שמא הם גייז. מדובר בשתי תופעות שונות, OCD "רגיל" המופיע אצל הומוסקסואלים ו-HOCD המופיע אצל סטרייטים ועל מנת להשיב לשאלתך בצורה אחראית מבחינה מקצועית, יש צורך באבחון פנים אל פנים אצל איש מקצוע המכיר את התופעות הללו לעומקן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים