עזרה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/04/2010 | 02:08 | מאת: עמוס

אני הומו בארון ואני צריך עזרה ,העזרה היא להיכנס לתוך העולם החד מיני בלי להפגע,בינתיים אני לא מכיר אף אחד שיוכל לעזור לי להתחיל להכנס ואפילו לא מוצא את ה"דלת" שאליה אני אמור להיכנס

07/04/2010 | 05:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עמוס, חששותיך מוצקדים ומעידים על תבונה רבה. העולם ההומוסקסואלי (בעיקר הגברי) עלול להצטייר כשוק בשר אגרסיבי ורומס, שבתוכו הקולות הרגשיים יותר אינם נשמעים מספיק. אפשרות אחת היא להיעזר בטיפול מקצועי מלווה קצר-מועד שיעזור לך להיכנס לעולם זה בצורה האינדיבידואלית המתאימה ביותר לאישיותך ולמזגך. לא ציינת את גילך אך אפשרויות אחרות שפתוחות בפני הומוסקסואלים צעירים בתחילת דרכם היא ארגון הנוער הגאה www.igy.co.il ("נוער" = עד גיל 24) וכן תאי סטודנטים הומוסקסואלים הפועלים באוניברסיטאות, במידה ואתה סטודנט (MGAY באוני' ת"א, "העשירון האחר" באוניברסיטה העברית והתא הפועל באוניברסיטת בר-אילן). היתרון של פנייה אישית לטיפול הוא ההתייחסות האינדיבידואלית. היתרון של האפשרויות האחרות היא מגע ישיר עם גייז שלא בתוך סביבת "שוק הבשר" (כמו אתרי הכרויות וירטואליים ומציאותיים) ותוך הכרות עם היבטים אחרים באישיותם. עם זאת, חלק מהתאים עלולים להיות פוליטיים מדיי ולא מתאימים לשלב בו אתה נמצא. אני מברך אותך על השאלה הנבונה, בעיקר משום שכניסה לא מוצלחת לעולם זה עלולה לגרום הסקת מסקנות קשות בעלות השלכות שליליות לעתיד. הדבר מעורר חרדה וכמו בחרדות אחרות חשוב ללכת באופן הדרגתי מן הקל אל הכבד (ולא כפי שימליצו לך אחרים, "לקפוץ למים הקרים"). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים