תודה על תשובתך, שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/03/2010 | 23:44 | מאת: לילך

רק רציתי להוסיף שאני מרגישה שהטיפול די שבר אותי-בגלל ההתאהבות. המטפלת מבוגרת ממני בהרבה שנים-יכולה להיות אימי. וקשה לי -לעזוב. אבל אין חיבוק ויש גבולות. איך אעבור את משבר העזיבה?

29/03/2010 | 06:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילך, אם תגיעי להחלטה לעזוב, החלטה מאוד לא קלה, אמור להיות שיתוף פעולה של המטפלת בצעד זה. שיתוף הפעולה אמור להתבטא בהקדשת מספר שיחות קצוב לתהליך הפרידה וכאמור, גם המטפל החדש חייב לדעת כבר בהתחלה שאת עוברת משבר פרידה ממטפלת אחרת ולעזור לך לעבד אותו. כדי להיכנס לקשר, כל קשר (גם רומנטי), אנו זקוקים שיהיו לנו גם כוחות להיפרד ולרוב אנשים המתקשים להיכנס לקשר בגלל חרדת נטישה קשה מגינים על עצמם מפני הפרידה הפוטנציאלית. נראה לי שמהמקום הזה כדאי להתחיל טיפול חדש, אם אכן תחליטי לעזוב את הטיפול הנוכחי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים