שלום רב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/03/2010 | 00:05 | מאת: עומר

קודם כל אני רוצה להגיד שאני שמח שייש אתר כמו האתר הזה שבאמת מקשיבים פה לאנשים וכפי שאני רואה אתה באמת מתיחס כמעט לכל פניה ד"ר רובינשטיין ועל כך תודה מראש. קוראים לי עומר אני הומו נשי בן 20. גיליתי את העדפתי המינית בגיל 14 בערך ואני לא זוכר כתוצאה ממה זה. בגיל צעיר (סביבות 12) אהבתי להתחפש לאישה, עשיתי את זה פעמיים ואפילו הופעתי בבית הספר היסודי בלבוש אישה. נהנתי מזה ונהנתי מאוד גם מעצם זה שאני יכול לעשות את זה ולא ייחסו לזה חשיבות. מאז ומתמיד אני מסתדר יותר בחברת בנות. בגיל 5-6 הייתה לי ידידה טובה שהרגשתי מאוד בנוח להיות איתה ואפילו להתפשט לידה. פעם אחת נכנסו למקלחת ביחד.(אפילו הייתי משחק בברביות) לפעמים כשאני מסתכל במראה אני מרגיש שאני הייתי מעדיף להיות אישה. זה לא מטריד אותי במהלך היום יום. אבל כשאני מאונן אני מפנטז שאני אישה אני רואה סרטים כחולים של סטרייטים ומדמיין את זה. אני אפילו חושב שייש לי ממש גוף של אישה. זאת פעם ראשונה שאני מדבר בפתיחות כזו על הנושא הזה עד עכשיו לא יצא לי להתייעץ עם איש לגבי הנושא. אני אובד עצות בנושא הזה. אני לא יודע מה אני רוצה להיות, אישה או גבר. אני יודע שלעולם לא אהיה גבר כמו שאני אישה אבל אני לא יודע אם אני צריך פשוט לעשות צעד ולהפוך לאישה. הייתי מעדיף פשוט להיוולד אישה ולחסוך מעצמי את כל התהליך. שוב תודה, עומר

08/03/2010 | 08:56 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עומר, תודה על המחמאות. לפי תיאוריך, אתה נמצא על קו התפר בין הומוסקסואליות ובין טראנסג'נדריות. יש מקרים שבהם שתי התופעות קרובות מאוד זו לזו. להיוולד מחדש כאישה לא תוכל, אך יש הומוסקסואלים רבים שחיים כמוך, דהיינו, עם פנטזיות על היותם נשים ולפעמים הדבר מתמתן עם השנים. ניתוח לשינוי מין הוא דבר מורכב מאוד המחייב אומץ ותעצומות נפש "שלא מן העולם הזה", במידה ואתה שוקל זאת, אתה מוזמן להסתכל ב"גורמי סיוע לטראנסג'נדרים" בפורום זה (תחת "קישורים בנושא") ולפנות לד"ר דליה גלבוע, לשעבר הפסיכולוגית הראשית במשרד הבריאות ומי שממשיכה לנהל בהתנדבות ב"שיבא" את הייעוץ והטיפול בטראנסג'נדרים השוקלים לעבור ניתוח לשינוי מין. בהזדמנות זו אני שמח להודיע לכם, הגולשים, שד"ר גלבוע נענתה לבקשתי להצטרף לפורום זה כיועצת מומחית לפניות של טראנסג'נדרים ואנו מקבלים אותה בברכה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים