מטפלת ומטופלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/02/2010 | 23:12 | מאת: מיקי

הי ערב טוב, אני בטיפול שנה וחצי -מאד מאד קרובה למטפלת. אני מרגישה שיש לפעמים שאני מגיעה ונהיית שיחה פשוט דפוקה-כלומר פתאם אני מגמגמת או מסתבכת מה לומר. ויש תקופות שהיא מרגישה לי רחוקה.

23/02/2010 | 23:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיקי, זה עניין שאת חייבת לדבר עליו עם המטפלת שלך. אני מציע לך להדפיס את פנייתך לפורום ולהראותה למטפלת. יש לי ניסיון טוב מאוד עם הנוהל הזה גם מהפורום הזה וגם מפורום פסיכותרפיה שניהלתי שנים רבות. אשמח לדעת מה היו התוצאות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים