פלאשבקים מטרידים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/02/2010 | 11:18 | מאת: אבי22

שלום אני בן 22 ואני נמשך לבנות אבל יש משהו שמטריד אותי כשהייתי בן 10 שיחקתי משחקי מין עם חברים שלי בני אותו גיל הן לא כללו סקס או מציצה אלא סתם הצמדות אחד לשני..ואני זוכר שעמד לי והייתי מגורה אני זוכר שלא עמד לחלק מהם למה דווקא לי היתה זיקפה??. מאז היו עוד כמה פעמים כשהגעתי כבר לגיל 13 התחלתי להמשך למין השני עד עצם היום הזה אבל עדיין המחשבה על זה שהיתה לי זיקפה מטרידה אותי אולי אני הומו?!

09/02/2010 | 18:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אבי, אם כיום אינך מרגיש משיכה לגברים ומרגיש משיכה לנשים, פירושו של דבר שאינך הומוסקסואל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים