מבולבל מאד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/01/2010 | 19:23 | מאת: דניאל

שלום אני בן 26 עברתי הרבה קשרים בחיים עם בנות כיום יש לי חברה רצינית..אני נמשך רגשית ומינית לנשים.בלילות החלומות שלי על נשים. מעולם לא נמשכתי לגברים ויש לי והיו לי חברים ולא היה לי קטע בחיים עם גבר כי פשוט אני לא נמשך לא מרגיש כלום , גם לא התעמקתי בזה יותר מדי הכל התחיל כשהתחיל עידן האינטרנט והפורנו היה זמין ב 3 שנים הראשונות אוננתי רק על בנות אחר כך לקחתי את הגירוי המיני שלי לרמות חדשות והתחלתי לאונן על טראנסיות שמאד נשיות אבל עם זין לא היתה לי בעיה עם זה וגם לא חשבתי שמשהו לא בסדר איתי המשכתי עם הקשרים שלי עם בנות ...עד ששמתי לב למשהו מוזר...אני נמשך לטראנסיות הרבה יותר מלבנות אך בחיים האמיתיים האיבר שלי משתולל אם יש אישה לידי או אם מישהי רוקדת איתי, אך במיטה יש לי גמירה מאוחרת אך אין לי בעיה של זיקפה לעומת זאת כשאני צופה בפורנו של נשים אני נמשך מאד מבפנים אך לא מסוגל לתרגם את זה לזיקפה מהירה כמו פעם הרבה יותר קל לי לגמור מפורנו של טראנסיות זה ממש ממש מגרה. אני לא יודע האם המשיכה שלי לטראנסיות אמיתיים או שהן סטיה שיצרתי?

31/01/2010 | 20:34 | מאת: יוגב שם בדוי

אני שאני עושה סקס אני חושב על שאול יהלום,(לא באמת), אבל אם כן זה לא נורא....הייתי בודק במציאות ומחליט הרבה פעמים זה רק בסקס ועד לכאן זה מגיע.

01/02/2010 | 08:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דניאל, חשוב לציין כבר בהתחלה שבכל אחד מאיתנו יש גם צדדים נשיים וגם צדדים גבריים, כפי שהיטיב לתאר זאת עוד קארל גוסטב יונג. יונג התכוון לאנדרוגניות (שילוב של גבריות ונשיות) פסיכולוגית ואילו טראנסג'נדריות מגלמות זאת באופן מאוד קונקרטי ופיזי בשילוב שבין נשיות מתפרצת ובין איבר מין גברי. אם אינך נמשך מבחינה מינית לגברים, אינך הומוסקסואל ואתה יכול להירגע מהבחינה הזו. נשמע שנכנסת לחרדה כתוצאה מהגילוי ומהגירוי ופיתחת עיסוק אובססיבי בנושא, שכתוצאה ממנו אתה שם לב לפרטי פרטים משווה את זיקפתך ואת שפיכתך בסיטואציות שונות במציאות ובמרחב הווירטואלי. מעצם ריבוי סרטי ה-shemale באתרי פורנו, אתה יכול לראות שמדובר בתופעה נפוצה הגורמת גירוי לגברים לא-הומוסקסואלים רבים. כמובן שכמו בכל תופעה אנושית, יש גם כאלה שהדבר מעורר בהם רתיעה וגועל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

01/02/2010 | 11:50 | מאת: דניאל

באמת שמתי לב שאחרי הגילוי במודע של התופעה התחילה לי חרדה ואיתה גם בעיות ולפני כן לא היה לי אכפת ולא היו לי בעיות בכל מקרה אני מפסיק עם הפורנו לזמן הקרוב ואשתמש בדימיון במקום תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים