מי אני ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/01/2010 | 18:38 | מאת: מיכאל

שלום רב. אני בת 45 גרושה + 2. כל חיי חיפשתי דמות של אמא מאנשים סמכותיים, כגון, מורות, מפקדת, בוסית, ותמיד היתה לי דמות תורנית שראיתי בה כאחות בוגרת. (אין לי אחות ולא אמא) בעקבות הגירושים התחלתי טיפול אצל עו"ס במסגרת ציבורית, אני כבר שנתיים אצלה, ומאוד ניקשרתי אלייה. אהבה שיש לי אלייה זה ברמות מטורפות.אני רואה בה אמא. חשוב לציין שגם היא מאוד אוהבת אותי, היא מכריזה זאת כמעט בכל פגישה, היא נותנת לי מעבר לזמן, שעה במקום 50 דק', היא בקשר טלפוני מחוץ לפגישות במצבים קשים במיוחד. היא שם בשבילי. היא מחבקת די הרבה ואומרת שהיא חושבת לא מעט עליי, והיא מאוד דואגת. אני לא מפסיקה לחיות אותה.והיא יודעת שאני רוצה להיות הילדה שלה. למה כל חיי דמויות של נשים ריגשו אותי במובן הריגשי ? במקביל חשוב לציין שאני נמשכת לסקס עם גברים. מעולם לא נמשכצי מינית לאישה רק לגבר, אבל ריגשית נשים עשו לי את זה ולא גברים. מי אני ? למה זה קורה לי ? אני מתביישת לדבר על זה עם המטפלת שלי, מפחדת להבהיל אותה. בבקשה תגיד לי מהו הזהות המינית שלי? החיבוק הנשי ממיס אותי ריגשית, החיבוק הגברי גורם לי לרצות סקס. לא חובקתי ע"י הוריי כלל וכלל. וזה חסר לי. אודה לך על העזרה.

01/02/2010 | 08:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיכאל, תודה על השיתוף בסיפור חייך העצוב והנוגע ללב. נדמה לי שאת התשובה את נותנת לעצמך במשפט האחרון בהודעתך. אם אינך מרגישה דחף מיני כלפי נשים, את נחשבת הטרוסקסואלית לחלוטין, בהגדרה. חברות קרובה בין נשים, כולל ביטויים פיזיים א-מיניים, כגון חיבוק או נשיקה על הלחי, היא תופעה חברתית מקובלת. אני שמח מאוד לשמוע שאת מקבלת טיפול מסור כל כך בשירות הציבורי ואני בטוח שהמטפלת שלך תראה בכך הישג משמעותי מבחינה טיפולית אם תדברי איתה אל רגשותייך כלפיה. התופעה מקובלת מאוד וחשוב לעבד אותה מבחינה רגשית בטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים