מה עושים ?.........אולי מתים.........

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/01/2010 | 17:31 | מאת: דידי

הגעתי גם אני למסקנה שאני אוהבת גם נשים בעקבות התנסויות שלי בעברי לא יודעת מה לעשות גם ככה אני מדוכאת ובא לי רק למות יש 3 ילדים שמשגעים אותי ולא עוזרים לי כרגע

27/01/2010 | 01:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דידי, אני מצטער לקרוא על מצוקתך. לפי תיאורייך, משיכתך לנשים היא הקטנה שבקשייך כרגע. בשלב זה את סובלת מדיכאון מסיבות נוספות רבות ואני ממליץ לך בחום לפנות לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש לצורך התארגנות כללית בחייך ואולי אף להיעזר בתחילה בטיפול תרופתי נגד דיכאון שתוכלי לקבל אצל רופא המשפחה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים