דו מינית ונשואה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/09/2009 | 13:26 | מאת: תות

שלןם רב קודם כל מודה לך ד"ר על ההתייחסות הרצינית והמעמיקה לכל שאלה ובעיה שהופנתה אליך. זה נוגע ללב לשמוע שלאנשים שנמצאים בהתלבטויות קשות כל כך יש למי לפנות ברגעים לא פשוטים. אני נשואה שנתיים לגבר נפלא שיודע על היותי דו מינית ואף מאפשר לי ליצור קשרים עם נשים.עד לא מזמן היו אלו סטוצים של לילה ועוד קצת. הבחורה האחרונה שהכרתי ,לפני חצי שנה,מקסימה ונפלאה כל כך -יש בה כל מה שהייתי רוצה באישה.אני מבלה איתה חלק מהזמן ואת חלקו האחר בבית, עם בעלי.אני רוצה לציין שאני מאד מאד אוהבת את בעלי ומרגישה ברת מזל להיות לו לאישה.בזמן האחרון התחלנו לחשוב על ילדים ויחד עם המחשבה הזו באה השאלה האם כשיהיו לי ילדים אאלץ לוותר על הקשר היפה הזה aיצרתי איתה?אשמח לשמוע דעתך.עלתה בי עוד מחשבה,קצת לא מקובלת על הסביבה והיא מגורים משותפים של שלושתינו...האם נתקלת במקרים כאלו פה בארץ?כיצד זה מתנהל? האם תוכל להפנות אותי למאמרים על נשים שמנהלות 2 מערכות יחסים עם 2 המינים במקביל. שוב תודה

27/09/2009 | 00:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום תות, תודה על המחמאות. עיקר הסכנה שאני רואה בקיום יחסי מין מחוץ לנישואין (או לכל קשר זוגי), ללא קשר לנטייה המינית, הוא באמת במעורבות רגשית עם אותו צד שלישי. כאן, לדעתי, טמון הנזק הפוטנציאלי לנישואין. ההסדרים שהעלית אינם מוכרים לי אישית וגם לא נתקלתי בהם בספרות המקצועית. ממחקרים על יחסים מחוץ לנישואין שנעשו על סטרייטים מסתמנת מגמה שצירוף צד שלישי ליחסי המין של הזוג מסכנת את הזוגיות פחות מקיום יחסי מין מחוץ לנישואין. אינני מכיר את בעלך ואינני יודע מה המוטיבציה שלו להסכים לכך שתקיימי יחסי מין עם נשים. לי אישית ההסדר שאת מציעה לא נראה. אני יכול לראות איך את תהיי מורווחת ממנו, אבל מתקשה להבין את האינטרסים של בעלך ושל חברתך להסכים לכך. הרושם שלי הוא שמרוב חרדת נטישה את מנסה ליהנות משני העולמות במקום שבו צריך לבחור באחד מהם. יחסי מין מזדמנים עם בנות מינך הם עניין אחד, אך רומן, ועוד הכנסת הרומן הביתה, נראה לי סיפור לגמרי אחר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים