בעיה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/09/2005 | 04:58 | מאת: אמיר

אני נמשך לבנים .ויש לי בעיה קשה:אני הרבה יותר נהנה לאונן-במיוחד על ספורים של שליטה והשפלה כאשר אני הנשלט ...מאשר להפגש עם בנים "על אמת"... יש לי ניסיוןן רב עם בנים בקטע המיני ואני נהנה מסקס איתם אבל האמת אני הרבה יותר נהנה להשאר בבית ולאונן..גם אין את הטיחרה של להפגש עם מישהו חדש.. לא היה לי מעולם קשר רציני עם בן ואני לא מצליח לפתח כזה...אני הרבה יותר נמשך לסטוצים ..משעמם לי מהבן אדם אחרי סקס חד פעמי... ובכלל הקטע הזה של השליטה וכו'...הפנטזיות שלי ממש נהיו קיצוניות ...אני כבר לא מצליח לגמור על דברים רגילים...אני ממש חייב את השיא הזה של השליטה והשפלה כדי לגמור..מה לעשות? ואל תמצליץ על פסיכולוג כי אני מתפדח גם כאן לרשום את זה

29/09/2005 | 11:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אמיר, אני רואה קשר הדוק בין ההימנעות שלך מקשר רציני, ואפילו ממפגש פנים אל פנים עם מישהו לצורך סטוץ, ובין ההימנעות שלך מפנייה לטיפול - בכל המקרים הללו מתבקשת מידה זו או אחרת של קשר רגשי, שכנראה מאיים עליך מאוד. אבל, מצד שני, אני גם לא מבין מה השאלה שלך. מצאת את מה שאתה נהנה ממנו, זה אפילו לא מצריך מפגש עם אנשים, יש לך פנטזיה שחלק מהאנשים מממשים אותה וחלק לא, מצאת סידור קומפקטי ויעיל לפנטז, לאונן בלי מפגש שמעיק עליך - אז מה בעצם אתה שואל אותי? תמשיך ליהנות ממה שאתה נהנה ואם מתי שהוא תגיד לשלב של בדידות שתציק לך, אפשר יהיה לטפל בזה. כדאי שתדע שהפנטזיה שלך בהחלט ניתנת למימוש גם במסגרת קשר רציני. איבוד עניין לאחר מין חד-פעמי הוא תופעה נפוצה מאוד בקרב גברים בכלל וכל עוד היא לא מציקה לך, אני לא רואה את הבעיה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

29/09/2005 | 23:28 | מאת: אמיר

הבעיה היא שאני נמנע להפגש עם אנשים וזה לא טוב לא?<? כי הקקטע הוא שאני חושב שאני כן רוצה קשר אבל איך אשיג אם אני לא משקיע ומשקיע בבריחה בעצם??. וגם זה לא נורמלי שאדם נהנה מאוננות יותר מסקס עצמו לא???? זה הכי מטריד אותי..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים