משבר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/05/2009 | 17:45 | מאת: בן 28

גידי שלום, התרשמתי מאוד מהאתר ובכלל מהעצות. מגיל צעיר מאוד אני נמשך לשני המינים, אבל בפירוש יותר לגברים יצאתי עם כמה וכמה בחורות, ומערכות היחסים היו טובות יחסית אבל לא ארוכות במיוחד. כשהייתי בחו"ל התנסתי ביחסים מיניים עם בחור והרגשתי אשמה כבדה בעקבות האירוע, ולא חשתי גם הנאה גדולה ביחסים עצמם. בשנים האחרונות אני עדין נפגש עם בחורות ובמקביל מפנטז/ מאונן על גברים (לפעמים בתדירות גבוהה מאוד). לפני כ- 1/2 שנה התחלתי מערכת יחסים עם מישהי שאני מכיר מגיל צעיר יותר, ונראה שהקשר הולך ונהיה רציני, מה שמפתיע אותי שבניגוד לבחורות ששכבתי איתן והסקס לא היה משהו, כלפי החברה החדשה תמיד אני בעניין ואין לי פנטזיות על גברים (כמו שהיה לי עם בחורות אחרות שיצאתי איתן כדיליצור זקפה). הדבר המוזר הוא שלחברה החדשה שלי אני לא נמשך כ"כ פיזית, אבל במיטה משהו כן מושך ואני נהנה, למרות זאת אני עדין מאונן על גברים באינטרנט (וחש אשמה). מלבד הבלבול שאני מצוי בו, אנחנו מדברים על לעבור ביחד, ואני מניח שמיסוד הקשר לא רחוק. אין לי מושג מה לעשות? אני באיזשהו מקום מרמה אותה, ובגלל שהיא בגילי, ויש לחץ מסויים, כאמור, להתמסד- אני ממש בבעיה. חשוב לציין שאנחנו מכירים המון זמן והקשר שלנו הוא משמעותי במובן העמוק של המילה, היא בשבילי חברת נפש ואנחנו רואים הרבה דברים באותה עין, קשר נדיר וחשוב. תודה!

10/05/2009 | 18:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בן28, לפי תיאוריך,דווקא התשובה לשאלה "מה לעשות?" די ברורה. יש לך קשר רגשי עמוק עם בחורה, שאתה גם נהנה איתה במיטה ואתם רוצים למסד אותו אז למה לא? אין לנו שום דרך לנבא מה יקרה בעתיד עם משיכתך לגברים וזו בוודאי לא סיבה לא לממש קשר עם מישהי שאתה אוהב ונהנה איתה מבחינה מינית. אני גם מבין שהפרקטיקה המינית שלך עם בני מינך מצומצמת מאוד ולמעשה כרגע מסתכמת באוננות על גברים באינטרנט. לדעתי, זה ממש לא צריך להפריע לקשר שלך עם חברתך. גם בחורים סטרייטים לחלוטין אינם נמנעים מלהינשא לבחירת ליבם בגלל שהם ממשיכים להימשך לבחורות אחרות. מניסיוני, עם קצת גמישות ואולי גם תמיכה פסיכולוגית (?) תוכל להקל על רגשי האשמה שיש לך סביב משיכתך לגברים ואולי בעתיד אף ליהנות משני העולמות: http://www.shrink-friendly.co.il/a11.html. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים