מתלבטת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/04/2009 | 00:39 | מאת: מירי

אני בת 23 והתחלתי לקיים יחסי מין רק בגיל 20 מכיוון שבאתי מבית דתי היו לי הרבה מערכות יחסים קצרות עם גברים וקצת ארוכות והתאהבתי בכמה אבל אין לי הרבה ניסיון מיני למרות שאני נורא אוהבת סקס לפני כמה זמן מישהו הכניס לי לראש שאני לסבית כי אני יודעת לצייר רק בנות (מציירת את עצמי?) זה נכנס לי לראש ולא עוזב אותי אני מוצאת את עצמי כל הזמן בוחנת את עצמי ומסתכלת על בנות ברחוב לראות אם אני נמשכת ואני קולטת שאני כן מסתכלת ואז אני מנסה לא להסתכל ואז אני אומרת לעצמי מה את מפחדת? ומסתכלת בכוונה. אם יש מולי מישהי עם מחשוף קשה לי להסתכל לה בפנים. אני חושבת שזה אולי סוג של פוביה חברתית כי פעם היתה לי פוביה של פחד מלדבר והייתי בישנית נורא, הפוביה עברה כי הכרחתי את עצמי לדבר אבל במקרה הזה אני לא יודעת איך להתנהג. הרבה יותר קל לי לתקשר עם גברים- אני פחות פוחדת ומתביישת מהם. הפנטזיות שלי הן בכלל קשורות לשליטה של גברים ומחשבה על סקס עם בת מרתיעה אותי ולא נראת לי כיפית בכלל.

28/04/2009 | 16:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מירי, לפי תיאורייך, פיתחת אובססיה (אולי גם פוביה חברתית אבל זה לא קשור) בעקבות רעיון שמישהו זרק. יש תופעה (לא אבחנה מקצועית) שנקראת Homosexual Obssessive Complusive Disorder, כלומר, מחשבה טורדנית של סטרייטים שמא הם הומוסקסואלים או לסביות. קשה לי לומר בוודאות דרך האינטרנט אם זה המצב וכדי לאמת זאת, צריך לראיין אותך פנים אל פנים, לעמוד על אופי המשיכה לבחורות ולבדוק האם יש לך נטייה כללית לאובססיות. בכל מקרה, נכון לשלב הזה לא הייתי ממליץ לך לבדוק במציאות אם את לסבית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים