שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/03/2009 | 20:44 | מאת: ד

האם יש קשר בין אונס ילד קטן ע"י גבר לבין העובדה שאני דו מיני היום? או שההקשר הוא מקרי לחלוטין ואני נמשך גם לגברים כי כך נולדתי

02/03/2009 | 08:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ד', לתקיפה מינית בילדות עלולות להיות השפעות מרחיקות-לכת והיא עלולה לגרום הפרעות פוסט-טראומאטיות, הפרעת אישיות גבולית, הפרעות אכילה ועוד. אמנם תחום הפגיעה המינית בגברים הוא תחום חדש יחסית, אך אין שום הוכחה לכך שמשיכה לגברים עלולה להיות תוצאה של פגיעה מינית בילדות. ההיגיון שלי כמטפל וכחוקר אומר דווקא את ההפך, שאילו הייתה השפעה כזו היא הייתה יוצרת רתיעה ממגע עם גברים. בכל מקרה, הייתי מציע לך לטפל בהשלכות של הפגיעה ללא קשר לנטייתך המינית. נסה את קו נפגעי תקיפה מינית לגברים 1203וכן את אתר "מקום" www.macom.org.il. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים