חרדות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/02/2009 | 00:31 | מאת: מיאני

שלום דר רובינשטיין, אני אציג את עצמי, בן 33 עוסק תושב חוזר לאחר 9 שנים בצרפת למטרת לימודים באדריכלות. אני די במצוקה ולא יודע כל כך מה לעשות. די צעיר יחסית יצאתי מהבית גיל 15 ליתר דיוק, שלוש שנים פנימייה מרצוני ועוד שלוש שנים צבא שנה טיול ו9 שנים לימודים בצרפת שם במשך 4 שנים נהנתי מהלימודים והיה נפלא, הייתה לי חברה מקסימה עד שיום אחד בגלל עישון חשיש התחילו לי פראנויות וחרדת נטישה שגרמה לה להפרד ממני, בין רגע הכל השתנה, כל כך פחדתי, נכנסתי לפאניקה והתחלתי לקנות בה בצורה איומה, עד כדי כך שהרסתי את כל מה שבניתי, גם מערכת יחסים וגם לימודים למרות המשך צולע בעזרת טיפול תרופתי ואנליזה עם מומחה לא הצלחתי לסיים את הלימודים ובסופו של דבר אני חזרתי היום עם ידיים ריקות. לאורך כל התקופה הזאת היו לי המון מחשבות לגבי הזהות המינית שלי, אם אני גבר או אישה. כיום יש לי הרגשה שחזרתי להיות אותו ילד מפוחד שחוזר הביתה לאמו. בנוסף יש לי גם את ההרגשה שאני כפוי טובה כי ההורים שלי מימינו לי 7 שנים מהשהות שלי שמה וכיום אני חזרתי בלי כלום ביד. כמו כן המון מחשבות נוראיות מסתובבות לי בראש ואני לא יודע איך להפטר מהן. תקופה ארוכה האשמתי את ההורים שלי את האחיות שלי ואת החברים הכי טובים שלי, כמובן מול מטפל ולא מולם ישירות כי הייתי רחוק למרות שמידי פעם אמרתי דברים שלאחר מכן מאוד הצטערתי עליהם. בקיצור היום אני מרגיש שאני מתחזה ולא מוצא את עצמי, לא יודע מי אני. השאלה לגבי האם יכול להיות שאני הומו עולה לי בראש לעיתים מאוד קרובות. אבל אני מפחד להוציא את זה החוצה ולספר לקרובים או לחברים. הסיטואציות הכי קשות לי הן אותן סיטואציות של התקבצות חברים ביחד, אני בחרדות שמישהו יראה שאני מת מפחד, עד כדי כך שיש לי הרגשה שכולם רואים משהו שאני לא רואה ושאני נראה מגוחך, הרגשה כאילו כולם צוחקים עליי. אני ממש כבר לא יודע מה לעשות חוץ מלהסתתר בבית, אבל גם בבית לא נוח לי כי יש את המבט של אבא שלי שמפחיד אותי נורא. בקיצור אני לא יודע מה לעסות.

13/02/2009 | 13:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיאני, פורום זה מיועד להומוסקסואלים וביסקסואלים ועוסק בנטייה מינית. הואיל ופנייתך עוסקת בנושא אחר, אנא הצב אותה בפורום פסיכותרפיה: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-402,-,m-Doctors,a-Forums.html ואשמח להגיב עליה. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים