קשיי לימוד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/01/2009 | 22:14 | מאת: א'

שלום אני לקוי למידה עוד מימי היסודי ונוטל רטלין אני לומד הנדסה ומתקשה מאוד לשמור על משמעת עצמית "קוצים בישבן", יש לציין שהלחץ הנפשי מלימודים גדול. מה אפשר לעשות בעצם איך אני יכול להשטלת על עצמי ולהושיב את עצמי ללמוד?, איך מוצאים את החלוקה הנכונה של כמות שעות הלימוד לכמות שעות הפנאי ? מאוד קשה לי גם להעתיק וגם להבין מהלוח, המרצים לא מקצים זמן להעתיק מהלוח ובכלל אני לא בן אדם שעומד במסגרת לחוצה, קשה לי יהיה למצוא חברים שיעזרו לי כיוון שאני בעצמי לא יודע את החומר ככה שאיני יכול לתרום לאחרים האם שיעורים פרטיים הם המוצא האחרון ? אני מרגיש שהתחלתי את הלימודים ברגל שמאל כי עשיתי המון טעויות, ואין לי ברירה להתחיל את הסמסטר מהתחלה (אני לא עצלן) ועדיף להתחיל מחדש מאשר לגרור דברים לסמסטר הבא, כי הפער שנוצר ביני לבין הכיתה עצום מה עליי לעשות?

29/01/2009 | 08:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', פורום זה מיועד לקשיים הקשורים בנטייה חד-מינית. אנא הצב את פנייתך לפורום פסיכותרפיה השכן ואשמח לענות לך: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/402 בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים