פופרס

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/08/2008 | 19:46 | מאת: ד.נ

ערב טוב, אני רוצה לדעת מזה פופרס ומה מטרותיו והיכן ניתן להשיגו

30/08/2008 | 21:56 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ד.נ., פופרס הוא סם פופולרי מאוד ממשפחת הסמים הנדיפים, הנמצא בשימוש שנים רבות ונפוץ בשימוש אצל הומוסקסואלים בישראל ובעולם. הוא החל את דרכו כתרופה לטיפול במחלות של הלב וכלי הדם, ובהן לחץ דם מוגבר, ומשם הגיע לשימוש נרחב כסם. הפופרס מכיל בתוכו נגזרות של כימיקלים ממשפחת הניטריטים, כשהנפוץ ביותר הוא בוטיל-ניטרט ואיזובוטיל ניטרט. הוא משווק לרוב כנוזל בבקבוקונים אטומים או באמפולות. השימוש הוא באמצעות שבירת האמפולה או פתיחת הבקבוקון ושאיפת האדים דרך האף. בפתיחת הבקבוק נשמע קול ניפוץ, ומכאן הכינוי "פופרס". ההשפעה היא מיידית: לחץ הדם יורד והדופק עולה בתוך שניות, ומתחילה תחושת סחרור עקב הקטנת נפח הדם המוזרם אל המוח. חלק מהמשתמשים בפופרס מדווחים על התגברות הדחף המיני, ולעתים גם על הופעת זיקפה חזקה. חשוב לציין ששימוש בו-זמני בוויאגרה ופופרס מסוכן ועלול להיות קטלני! פופרס ניתן להשיג בחנות סקסישופ: www.sexyshop.co.il (ראה "מוצרים"). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים