זה מעליב!!!,אבל אין לי דרך לסדר זאת.........

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/08/2008 | 15:00 | מאת: אמיר

שלום ד"ר רובינשטיין היקר בעבר דיברנו וסיפרתי לך על כך שהורדתי קרוב ל60 קילו ממשקלי ושאני נראה נהדר ומצליח עם בחורים,הבעיה היחידה שנשארה זה הסימני מתיחה שפה מידי פעם אני מקבל סטירות פוגעות ומעליבות וגברים פשוט אומרים לי שלא מתאים להם יש לי מעט בבטן סימני מתיחה(לא קריטי אבל ההומואים יודעים טוב לפגוע בגלל זה),כיום אין טיפול ידוע לטפל בזה,אני מודע לזה ולכן מעדיף תמיד לקיים יחסים בלילה או למצוא זויות שזה לא יהיה בולט,ידוע לך עד כמה הם מחפשים את המושלם ומה לעשות לא כולם מושלמים,אבל זה מאוד פוגע מאוד........,השאלה איך לקבל זאת,כל פעם לפני שאני נכנס למיטה אני חושב פעמיים איך לא יראו,אני נורא בלחץ בגלל זה,וגם יוצא פגוע כל כך שאחרי מאמצים כל כל קשים עדיין יש בעיה ולא ממש ניתנת לטיפול.למרות שעיצבתי את כל גופי והוא נראה נהדר עדיין הסימנים האלה נשארו...

28/08/2008 | 15:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אמיר, יש מספיק גברים הומוסקסואליים שלא מחפשים את המושלם, אם כי ניתן יותר למצוא אותם בקרב אלה שמחפשים קשר (ומתכוונים לכך). נדמה לי, ואינני מומחה לנושא, שקיימות דרכים כירורגיות להיפטר מעור עודף וייתכן ששווה לך להתייעץ עם פלסטיקאי טוב. עם זאת, אינני חושב שזה הכיוון הנכון מבחינה פסיכולוגית. לכולנו יש פגמים כאלה ואחרים ואני סבור שיש לקבל אותם. כמו שאתה כותב, יש לך מספיק הצלחות עם בנים וההצלחות עלו במידה ניכרת לאחר הירידה הדרמאטית במשקל. למצוא חן בעיני כולם לא תוכל אף פעם וזו לא מטרה שיש לשאוף אליה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

30/08/2008 | 07:23 | מאת: אמיר

שלום ד"ר רובינשטיין היקר אתמול בלילה נפגשתי עם בחור בוגר מעבר לגיל ה40 היכרנו באתר היכרויות ראינו תמונות אחד של השני הגעתי אליו הייתה כמיה נעימה דיברנו נתנו ידיים ראיתי שהבחור מאוד מוקסם ממני לטובה לאחר חצי שעה זה הוביל למיטה,הוא כל כך היה בלהט ואני טיפוס מאוד אקטיבי במיטה מאוד דומיננטי ופעיל,גם הוא כל כך נישק בלהט והכל. פתאום הוא נעצר ואמר זה לא ילך בינינו ,אז שאלתי אותו מה קרה? אז הוא אמר"אנחנו פועלים על קצב אחר כל אחד מאיתנו" "דימיינתי אותך אחרת" בקיצור הוא אמר שהוא לא יודע בדיוק להגיד את הסיבה אבל איך זה יתכן שהיה כזה להט כזאת כימיה נעימה ופתאום בום הכל מתרסק. זה מעליב אותי ושוב מוריד לי את הבטחון לאפס אחרי 2 דחיות השבוע בא לי למות. אני ישר מקשר שאולי זה קשור גם במקרה השני לסימני המתיחה,או לגוף לא הכי מושלם שיש לי,די כבר אני בדיכאון.....,זה פוגע תחשוב על 2 מקרים בשבוע והשני לא ידוע למה שזה עוד יותר מלחיץ. לא בא לי להיפגש יותר עם גברים אני נאכל מזה נפגע ימים שלמים לאחר מכן ולא מתפקד,כבר הייתי תקופה אצל מטפל תקופה מאוד ארוכה,המטפל אולי יכול לתת לי כלים להתמודד עם ההשפלות האלה,אבל זה שהומואים זה עם מעוות לא צפויים,זה אף אחד מאיתנו לא יוכל לשנות,נמאס לי כבר להיות קורבן ותאמין לי שאני לא מחפש את זה. זה פשוט קורה פעם אחר פעם.

30/08/2008 | 13:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אמיר, בהחלט קיימת אפשרות שהבחור אמר את האמת, אם אתה מתאר את עצמך כאקטיבי ודומיננטי. דברים כאלה לא יכולים להתגלות לפני שנכנסים למיטה. מעבר לכך, לפי תיאוריך, אתה מאוד אובססיבי בעניין המין והרגש. החיפושים שלך מאוד אינטנסיביים. המפגשים רבים מאוד. אתה שם את עצמך בעמדה פגיעה מראש, למעשה רץ מאודישן אחד לשני. אני תוהה מה אתה עושה בחייך מעבר לכך. האם אתה מסופק מחייך? האם יש לך תחביבים? תחומי עניין? מעמדה כל כך אובססיבית קשה מאוד לקרוא את המציאות נכון, להיות ער לסימנים של דחייה שעלולה לבוא, להנמיך ציפיות - כל אלה נושאים לדיון עם המטפל שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים