משיכה חזקה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/08/2008 | 10:33 | מאת: אנונימית

היי אני נשואה + ולאחרונה היכרתי מישהי מאוד נחמדה שהפכנו להיות מין סוג של חברות אני נמשכת אליה ברמות כאלה מטורפות שאין יום שאני לא מפסיקה לחשוב עליה, היו לי נסינוות עם בחורות לפני הנישואין וזו הפעם הראשונה אחרי הנישואין שאני נמשכת למישהי, המשיכה היא הדדית ואפילו היה ביננו סוג של קטע מסויים שהוחלט שלא ימשיך מבחינתה אני לא מפסיקה לחשוב עליה ואנחנו עדיין בקשר ותמיד יש מתח מיני ביננו והיא מצליחה להתגבר עליו ואני ממש לא ! שאלתי אם אני מאוהבת בה או שאני פשוט נמשכת אליה ויכולה להתמודד עם זה ללא בעיה כי מאוד קשה לי שאני נפגשת איתה הבטן שלי מתכווצת ואני רואה את עצמי בדימיון מנשקת אותה ושוכבת איתה האם הקשר הזה בריא ? או שפשוט צריך לנתק אותו כי הוא מכאיב לי ומכאיב לי מאוד

28/08/2008 | 15:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימית, נשמע לי שחברתך שומרת על עצמה בתבונה והואיל ואת נשואה, היא הציבה לקשר איתך גבולות שבתוכם הקשר אפשרי מבחינתה. גבולות אלו מתבטאים בהימנעות מיחסי מין, הואיל והיא יודעת שחלק זה שמור אצלך לבעלך ואילו קשר אפלטוני, ללא יחסי מין, הוא לגיטימי במקביל לנישואין. את, לעומת זאת (בצדק מבחינתך) רוצה ליהנות משני העולמות ואי-מימוש החלק המיני של הקשר גורם לך תסכול וייסורים. הרושם שלי הוא שהיה יותר הרסני כן לקיים יחסי מין איתה בגלל הסכנת להיסחפות. אבל, אם קשה לך בקשר במתכונתו הנוכחית, ואני מבין לגמרי את התסכול, עדיף לנתקו. השאלה הגדולה, שאולי דורשת עיבוד בייעוץ פנים אל פנים, היא מה יהיה בעתיד כשתיתקלי באפשרויות לקשרים דומים עם נשים במקביל לנישואייך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

29/08/2008 | 12:14 | מאת: אנונימית

אני חושבת עליה המון היא נמצאת כל הזמן בראש שלי האם אני מאוהבת בה האם היא מאוהבת בי במידה וכן איך היא יכולה למנוע מהלב שלה לעשות מה שהוא מרגיש ? ללכת עפ"י המוסכמות זה דבר שגורם לי להבין שהחיים נורא אפורים ובמידה ואני ינתק את הקשר הזה יש מצב להמינע מהימשכות כזו או אחרת?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים