בעיה בחדירה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/08/2008 | 14:05 | מאת: דרור

שלום אני בן 26. בעקרון אני יותר נמשך להיות פסיבי (מבחינת פנטזיה ונסיון) אבל בזמן האחרון מצאתי את עצמי חושב גם על להיות אקטיבי.אבל קיימת בעיה (שהיתה לי גם עם נשים בעבר שהיתי יותר צעיר -שבה היתי עם אישה אחת ) שברגע שזין שלי מגיע לכיוון החדירה עצמה הוא נופל. דוגמא טובה לזה מהזמן האחרון:נפגשתי עם מישהו שממש משך אותי להיות איתו אקטיבי ובראש רצו לי סנריומים של זה ובאמת נגעתי בו בישבן ואוננתי במחשבה על זה אבל ברגע שהתקדמתי עם הזין לכיוון החדירה הזין נפל. ככה היה לי גם עם אישה (והצחלתי לחדור רק אחרי שלקחתי ויאגרה ולא נהניתי). זה לא קשור לזה שאני לא נמשך כי כי כן נמשכתי מאוד לחדור פשוט הזין מסרב לעמוד ברגע הכניסה מה עושים????????

20/08/2008 | 23:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דרור, קודם כל, ברור שהבעיה אינה פיזיולוגית, משום שמדובר בסיטואציה ספציפית מאוד שבה אתה מאבד זיקפה. להערכתי (שאינה מבוססת, כמובן, על הכרות אישית), אתה אמביוולנטי לגבי מה שחדירה מסמלת והנפש שלך "מוחה" דרך הגוף נגד תפקיד המין הגברי המתבטא בחדירה, אם זה לאיבר מין של אישה ואם זה לפי הטבעת של גבר. ה"מחאה" הזו אינה מודעת ובמודע אתה מרגיש רק את המשיכה לחדור. אפשרות נוספת היא שקשה לך להיות ורסטילי, כלומר, לשלב בהתנהגותך את התפקיד האקטיבי החודרני עם התפקיד הפאסיבי שנהנית ממנו, ואתה עדיין נהנה ממנו כעת. אם הדבר מספיק חשוב לך, הייתי ממליץ על טיפול פסיכודינאמי, שבו אחד הנושאים העיקריים יהיו הזהות הגברית שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים