דחפים פדופליים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/07/2008 | 12:54 | מאת: עצוב

שלום רב, שאלה: האם לפסיכולוגיה בכלל ובדרך של פסיכותרפיה בפרט יש מזור או הקלה על דחפים פדופליים? תודה

23/07/2008 | 10:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עצוב, אם קיימת סכנה של מימוש הדחף הפדופילי, טיפול התנהגותי-קוגניטיבי יכול לעזור בלמידת טכניקות של שליטה עצמית. אין לפסיכותרפיה ולפסיכולוגיה אמצעים להפחית את הדחף עצמו. במידה ואין סכנה שהדחף ימומש, טיפול יכול להקל על תחושת האשמה סביב הדחפים הללו. כל הפאראפיליות נחשבות לחוסר בשלות פסיכוסקסואלית ולכן בטיפול פסיכודינאמי ארוך-טווח ניתן עקרונית להביא אותך לבשלות מינית שבאופן תיאורטי אמורה לשנות את אובייקט המשיכה לבוגר יותר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

07/08/2008 | 18:59 | מאת: שמואל

לד"ר גידי הנכבד! מדוע את אותה שיטה בדיוק אי אפשר להעתיק לגבי שינוי מהומו לסטירייט? מדוע אפשר לשנות את המשיכה לבוגר יותר ולא מאיש לאישה??? מדוע מה שהצעת כאן אינו נחשב טיפול המרה? לדעתך,יש מקום לאמר שהומוסקסואליות זה גנטי,ופדופיליה לא??????????? והכי חשוב!!! לא עלול להיות נזקים כתוצאה מהטיפולים הללו? אולי שישאר קירח מכאן ומכאן??

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים