שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/07/2008 | 12:49 | מאת: יעל

אני בת 28.אף פעם לא היה לי חבר/ה. רק פעמיים יצאתי לדייט מתוך סקרנות וזה היה לפני מספר שנים. התנשקתי פעם אחת עם הדייט ההוא שוב מתוך סקרנות ולא נהניתי. זה מגעיל אותי לחשוב עלי בקשר מיני. לפעמים אני מאוננת ואח"כ אני מרגישה ממש חרא לגבי עצמי. האם אני א-מינית?

22/07/2008 | 22:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יעל, אני לא בטוח שהמונח "א-מיני" מתאר היטב את מצבך. לעומת זאת, נשמע שאת מאוד לא שלמה עם מיניותך, תהא נטייתך המינית אשר תהא. יש המון אשמה לגבי המיניות שלך והמלצתי לך היא לפנות לטיפול פסיכולוגי בגישה פסיכודינאמית (רוב המטפלים בארץ מטפלים לפי גישה זו). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים