מצבי מדרדר מיום ליום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/07/2008 | 01:19 | מאת: לי-אור

שלום ד"ר רובינשטיין אנורקסיה כתוצאה מדיכאון,חוסר חברים,חוסר שמחת חיים,חוסר אהבה כל הדברים האלה אני חווה יום יום,ואני לא רואה דרך שאצליח לצאת מזה מיום ליום הדברים נראים יותר בלתי מושגים ואני חי בשיגרה נוראית,בלי תמיכה מקצועית הבעיה היא לא לא ללכת לטיפול כלשהו ,הבעיה הכספית זה הדבר שתמיד גרם לי להפסיק טיפול או בכלל לא להתחיל. בקופ"ח יש מטפלים במחיר יותר מוזל גם בזה קשה לעמוד. בתחנה לבריאות הנפש מקבלים רק מקרים דחופים,התור,איכות האנשים,ורמת הטיפול לא טובה מנסיון העבר. מה לדעתך ניתן לעשות באמת המצב קשה ואין על מי להישען.

01/07/2008 | 04:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לי-אור, לפי תיאוריך, אתה זקוק, קודם כל, לטיפול תרופתי. אחרת, גם הטיפול הפסיכולוגי לא יהיה יעיל. לצורך קבלת טיפול תרופתי די בפסיכיאטר של קופ"ח ולעיתים קרובות אפילו ברופא המשפחה. המתן מספר שבועות מתחילת הטיפול התרופתי ואז הדברים כבר ייראו לך אחרת. במרפאה לדיכאון בבי"ח שיבא, למשל, אפשר להתקבל לטיפול בלי טופס 17 והטיפול מקצועי מאוד. השילוב בין טיפול תרופתי וטיפול התנהגותי-קוגניטיבי הוכח כיעיל מאוד נגד דיכאון. אשמח להתעדכן בהתקדמות במצבך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים