טיפול נפשי לסוגיו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/06/2008 | 11:24 | מאת: ספיר

שלום, אני סטודנט לעו"ס הכותב עבודה בנושא הקהילה ההומוסקסואלית. יש לי מספר שאלות. אם את/ה עוסק/ת במתן סיוע טיפולי בקרב הקהילה אבקש להשיב על שאלותי: 1.באיזה אופן את/ה מסייע/מטפל (פסיכותרפיה,ייעוץ וכו') ובאיזו מסגרת? 2.מהי עמדתך בנושא פרקטיקה רגישת להבדלי תרבות ביחס לטיפול? 3.האם את/ה פועל/ת ובאיזה אופןעל מנת לבחון את האפקטיביות של עבודתך ביחס לזה? תודה רבה!

30/06/2008 | 12:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ספיר, אני עוסק בפסיכותרפיה בהומוסקסואלים במסגרת קליניקה פרטית. הטיפול שאני עורך רגיש להבדלי תרבות, בהתאם לקווים המנחים של APA. אינני משתמש בהערכה כמותית של תוצאות הטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים