שלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/06/2008 | 02:12 | מאת: פיטר

אני גם דו בערך אבל בלי שום קשר , היה לי חויה דומה של אובדן זקפה עם החברה שלי , וחשבתי על הפתרון של ויאגרה אני בן 23 , האם רופא משפחה יהיה מוכן לרשום לי ויאגרה על רקע של חרדת ביצוע שכזאת ?

22/06/2008 | 10:54 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום פיטר, רוב רופאי המשפחה רושמים ויאגרה ללא שאלות מיותרות. זו גם ההזדמנות להזהיר אתכם מהוויאגרה הנמכרת דרך האינטרנט ו/או העיתון ללא מרשם רופא. ויאגרה זו מיוצרת בשטחים, במינונים לא מדויקים, ואף על פי שהיא משווקת בקופסא המקורית של היצרן, מדובר בזיוף והיו כבר מקרי מוות כתוצאה מהשימוש בה. קנו אך ורק בבתי מרקחת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים