אחוז ההומואים, הלסביות והביסקסואלים/ות באוכלוסיה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/06/2008 | 20:23 | מאת: אחד

לד"ר גידי רובינשטיין שלום, בתשובתך לאחת השאלות כאן ציינת שכ3%-4% מהגברים באוכלוסיה הם הומואים, ושכ 1%-2% מהנשים באוכלוסיה הן לסביות. שאלתי היא: האם הנתונים הללו כוללים בתוכם את אחוז הביסקסואלים והביסקסואליות? כלומר, האם כל שאר האוכלוסיה היא הטרוסקסואלית מוחלטת, או שמא צפוי שיעורם של הביסקסואלים והביסקסואליות להביא לעליה באחוזם של אלו שאינם הטרוסקסואלים מוחלטים באוכלוסיה. אודה מאד על תשובתך.

02/06/2008 | 20:34 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אחד, המקור שהסתמכתי עליו אינו מפרט האם ביסקסואלים נכללו בהערכה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

02/06/2008 | 20:46 | מאת: אחד

שלום ד"ר גידי רובינשטיין, האם למיטב הבנתך ומנסיונך המקצועי כמטפל, אתה יכול לומר שרוב האנשים הם הטרוסקסואלים מוחלטים? או שמא זוהי תכונה שנעה על פני רצף מסוים, כשרוב האנשים נמצאים במקומות שונים על-פני אותו רצף? אודה מאד על תשובתך.

02/06/2008 | 20:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אחד, במחקר שערכתי לאחרונה כמעט ולא היה שימוש בדרגות הביניים ורוב האנשים דירגו את עצמם או כהומוסקסואלים בלעדיים או כהטרוסקסואלים בלעדיים. אני מבין שמשהו מאוד מטריד אותך ואולי מוטב שתשתף אותנו. אחרי הכול, זהו פורום ייעוץ. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים