שאלה כללית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/05/2008 | 11:51 | מאת: אדם

כיצד אפשר למצוא פסיכולוג מתאים לכל בעיה אישית המותאם למטופל? תודה

02/05/2008 | 11:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, כאשר מדובר על בעיות ספציפיות, טיפול התנהגותי-קוגניטיבי יכול להתאים יותר ואילו כאשר הבעיה כללית יותר, טיפול פסיכודינאמי מתאים יותר. מעבר לכך, קיים כמובן המרכיב המכריע של התאמה אישית בין המטפל למטופל ומבחינה זו קשה לעשות התאמות מראש והמפגש הראשון דומה לפגישה עיוורת. ניתן לקבל מושג על כך בספרו של דרור גרין, "טיפול אישי: מדריך למשתמש". בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים