אקטיבי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/04/2008 | 21:01 | מאת: דותן

האם גם בחור שהוא אקטיבי בלבד שמתשמש בקונדום יכול לחלות באיידס??

25/04/2008 | 10:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דותן, הקונדום מעניק הגנה מלאה במגע אנאלי. אם אתה מקיים גם מין אוראלי (כמי שמוצץ) עדיין קיים סיכוי קלוש מאוד להידבק בעיקר אם יש לך דימום בחניכיים או פצע בפה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים