עזרה בהפניה ליעוץ זוגי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/03/2008 | 00:23 | מאת: טוטו

הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה לקבל ייעוץ זוגי במחיר סביר לי ולבת הזוג שלי. הויכוחים שלנו הולכים ונעשים רגישים אני אוהבת אותה מאד ולא רוצה לאבד אותה. תודה

28/03/2008 | 11:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום טוטו, אני גם אינני מכיר מטפלים מתאימים וגם אינני יכול להמליץ על מטפלים פרטיים מעל גבי הפורום. אני מקווה שתקבלי המלצות דרך הדוא"ל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים